goede service

De service op zich is goed. Het product helaas niet en ik heb spijt dat ik meteen 2 besteld heb. Het gaat over een gsm houder om tegen de voorruit te plakken maar het houdt de gsm niet op de plaats. De 'stang' is te zwak en tijdens het rijden zakt de gsm constant. k moet die daardoor steeds weer omhoog zetten maar dat is slechts goed voor een paar seconden, dan zakt die weer =( Mijn aanbeveling gaat dus wel uit naar de firma, niet naar het product

Perfect geregeld.

Perfect geregeld.

top

alle handelingen die je moet doen zijn zinvol, en alles word netjes afgehandeld

goed en snel

Snelle levering met letterlijk 1 minpunt en dat is dat ik 20 puinzakken had besteld en er maar 19 in de doos zaten!

Fantastisch van bestelling tot en met levering

ronduit eenvoudig te bestellen en prima artikelen

Zeer slechte kwaliteit

De kwaliteit van de producten is zeer slecht te noemen. Beter neem je iets degelijks niet in je assortiment als je de kwaliteit niet kunt waarborgen. Met alle respect maar dit is echt goedkope Chinese troep. Sorry...

Betrouwbaarheid

Snel geleverd. Goede prijsje. Makkelijk te bevestigen

Jammer dat het niet gelijk de volgende dag kwam, ondanks dat dat met grote letters te lezen is.

IK moest snel een kabel hebben dus dacht ik dit te regelen via alle kabels.Dinsdag een bestelling gedaan, maar pas donderdag met briefpost ontvangen,Jammer dat het dan niet als pakketpost verzonden word, want dan had ik het wel de volgende dag gehad. Maar op deze manier verzenden is voor Alle kabels goedkoper.Jammer voor de klant dus. Volgende keer maar weer in China betellen, Dan weet je dat het langer duurt. Johan

...ik heb mijn kabel nog altijd niet gekregen

Ik vermoed dat dit hoogst waarschijnlijk te wijten is aan de Corona toestand. Anders vind ik jullie site heel uitgebreidt. Maar ik zou toch graag mijn kabeltje toegestuurd krijgen.

Uitstekende service! Heel tevreden van A tot Z.

Okee

vlot besteld vlot geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

prima ervaring

een goede ervaring om deze website te gebruiken. Kon precies vinden wat ik nodig heb en snel geleverd.

Prima product voor prima prijs.

Kabel voldoet en de prijs, aanbieding, meer dan aantrekkelijk. Jammer dat PostNL pas na 3 dagen leverde. Zending was aangemeld al brievenbuspost, maar de verpakking was aan de te ruime kant. Aandachtspuntje bij het verpakken?

Duidelijke site en snelle levering

duidelijke site met genoeg info over producten en snel in huis

Goed product en snel geleverd

Precies wat ik moest hebben. Het product was goed verpakt en snel geleverd.precies wat ik hebben moest. Alleen mogen jullie wel je telefoonnummer op de website vermelden. Ik vond deze pas toen ik ging googelen onder jullie bedrijfsnaam.

Snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt, degelijk materiaal.

Uitmuntend

Mijn bestelling s,middags gedaan en de Dag daarop s,morgens bezorgd, toppie

Top antenne

Omdat ik voorruit verwarming in de auto heb wilde ik niet de standaard plakantenne plaatsen. Deze antenne heb ik naast de voorruit verwarming kunnen plaatsen en werkt echt super. Top aankoop voor een lage prijs.

Gewoon goed

Snel en goed

Fijne aankoop

Tevreden met de aankoop van de lamp. Geef veel licht. De klok heb ik nog steeds niet kunnen instellen. Moeilijk geval ?

Producten werden zeer snel geleverd en voldoen volledig aan de verwachting!

Snel

bestelling eind van de middag geplaatst en was de volgende dag al binnen! Super snel.

top

zoals gewoonlijk, voorraad, snelle levering en advies indien gewenst.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES