Alles goed opgelost.

Perfecte en zeer overzichtlijke website

Zocht een mini usb lader voor in de auto. Deze shop is echt perfect. Allesin voorraad, prima prijzen, zeer snelle verzending en uitstekende communicatie via mail. Erg profesdioneel. Ben er erg blij mee

3 X pc muis besteld. Snel geleverd en product werkt naar behoren!

Prima service, voldeed volledig aan de verwachtingen.

Goede omschrijving van het product, zodat een juiste bestelling konden doen. De levering was zeer snel en correct. Voldoet volledig aan de verwachting. Top!

top

zeer overzichtelijke website, heel makkelijk bestellen en correcte vlugge levering

Het bedrijf zelf werkt geweldig je krijgt een mail als je pakketje bij de post is alles alleen een track and trace mis ik wel

Duidelijke website,goede info,precies de kabel geleverd die ik besteld had,niet duur.snelle levering kortom helemaal tevreden

Snelle levering tegen een normale prijs

Mooie website en vlotte levering

Uitgebreid assortiment. Mooie website. Vlotte levering.

Prima dat ze bestaan, soms heb je een zeldzame kabel nodig.

Ik vond de verzendkosten vrij hoog. Had voor iets wat 25 euro kost, een paar gram weegt en in een envelop zat best gratis mogen zijn. Goede website, ik had heel hoge eisen voor een HDMI kabel en het is prettig dat je op de website precies vooraf kunt bepalen of de kabel aan alles voldoet. Dan vind ik het ok als ze wat minder goedkoop zijn. Heb 2x een miskoop gedaan maar die van hun was goed.

Goed en overzichtelijk dus makkelijk iets te bestellen

levering ging vlot

Goede site

Bestelling en bezorging zijn prima verlopen

Supersnel

Zaterdag besteld maandag in huis. Super!

Goede ervaring

Bestelling gedaan en geleverd zoals verwacht!

Product voldoet goed

Snelle service, product voldoet aan verwachting,

Snel en goed.

Goed product , prima prijs en snelle levering.

Snel en veel keus

Snelle en correcte afwikkeling

Snelle levering, duidelijke informatie op de website, niets op aan te merken.

Niets op aantemerken.

Volgende dag in huis. Voldeed 100% aan mijn verwachtingen.

Op tijd bezorgt Super

Goed product, snelle levering.

Goed product, snelle levering.

Eerlijke prijs, snel geleverd.

Snelle levering. Prijs/kwaliteit : uitstekend!

De levering was vlot en correct.

Maar het lukt mij nog niet om de verbinding via bluethoot, van mijn mobiel naar mijn computer te maken, wat er fout is, nog geen idee. In de advertentie lijkt het zo simpel allemaal, maar de praktijk, is een ander verhaal. Ik mis een duidelijke handleiding!

voor het eerst besteld prima

snelle service zeer goed

9 Mercuriusstraat