Prima accu voor een goede prijs. Hij is voor mijn zitmaaier. We gaan zien hoe de accu zich houd.

Goede prijs/kwaliteit.

Een van de weinige aanbieders van tv-beugels die ook nog betaalbaar zijn. Vlotte levering.

Precies zoals beschreven.

Precies zoals beschreven, werkt perfect, snelle levering.

Gewoon zoals het hoort

Makkelijk besteld, snel geleverd

Snel het juiste Kwalitatieve product

Snel het juiste Kwalitatieve product

Goede prijs, snelle levering

Ze hebben hier echt alle kabels.

Prima bedrijf in kwaliteit en service

Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen. Ze voeren het werk wat besteld wordt, zeer correct uit.

Vlotte bestelling, alweer.

Opnieuw een zeer vlotte levering, een van de snelste die ik ken.

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit produkten.

snelle afhandeling van de bestelling en snel geleverd: 5 sterren

Gemakkelijk

Werd snel geleverd en ziet er stevig uit

Goed product

Goed product maar alleen het werkt bik mij niet. Dus bij deze hoe kan ik het product retourneren,en waar heen. Njschrauwen Ameidestraat 11c 3042EB Rotterdam Tel: 0639766612 [email protected]

Absolute crap

Ordered 2 cables, first one works but looks really weird (very thick, looks like an aerial cable rather than a phone cable), second one does not even work at all... In the end total waste of money, will never use again. Tried calling the customer service many times but without success, complete rip-off... also I did order another cable last year which made a strang noise and stopped working after just 8 hours of use... NEVER AGAIN.

THE PLACE TO BE voor kabels/pc/soortgelijken/...

Zeer uitgebreid aanbod. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Een aanrader.

In de winkel niet te krijgen, bij jullie wel. TOP!

Elektronika gekocht, maar in verband met ophangen niet de juiste kabels erbij. Dus gevraagd naar andere "hoekse" kabels. Niet op voorraad, moet besteld worden, duurt minimaal een week. Dus dan maar naar allekabels.nl en jawel, op voorraad en binnen 2 dagen in huis. Alles hangt mooi strak aan de muur en kabels lekker weggewerkt.

product, lijmklemmen goed ontvangen

product voldoet aan de normen waar ik ze voor wilde gebruiken heel blij mee

Nog geen vlieg gevangen

Vliegen laten de lampjes links liggen. Jammer

Bestelling andere dag voor 12.00 uur binnen.

Snel en goed

Snel en goed

Oké

De kabel die werkt, alleen de verpakking was al open gegaan waardoor er een goud stukje uitstak buiten de verpakking deze was helaas wel beschadigd.

Ik had een andere kabel verwacht

Ik zag op de website een andere kabel (jbl) dan ik daadwerkelijk ook heb ontvangen

Waardeloos product maar goede nazorg

Dit kledingrek is gammel waardoor het bij het in elkaar zetten al deels kapot gaat. Als er kleding aan hangt, is er geen houden aan, alles zakt scheef, de wieltjes zakken door en en sommige plastic verbindingen scheurden. In het plezierige contact met de aftersales van Allekabels.nl is serieus gezocht naar een passende oplossing. Conclusie: product is matig maar Allekabels.nl gedraagt zich als een verantwoordelijke partij (en dat maak je wel eens anders mee...)

Alles is in orde gekomen

Na enige vertraging is mijn bestelling toch nog afgeleverd. Waarschijnlijk is er een misverstand geweest vanwege twee bestellingen achter elkaar. Verder goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Snel, goed, ruime keuze.

Kom zeker nog eens terug

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES