Goedkoop en snel geleverd

De site is overzichtelijk , ruime keuze, makkelijk bestellen en binnen 1 dag geleverd. Prima service

Goede, snelle service.

Heel snel geleverd

Eerste maal besteld, en niet beklaagd, geen 10 gegeven omdat perfectie niet bestaat

Snelle levering. Prima producten met een goede prijs kwaliteit verhouding

snel een goed product geleverd

Goede ervaring.

Snelle levering en juiste stuk door goede beschrijving artikel

Zie titel

Voordelig en supersnel geleverd

Accu ‘s avonds besteld en de volgende dag al in huis. Accu was een stuk voordeliger dan bij andere webshops en ook de verzendkosten zijn zeer schappelijk.

Goede snelle levering.

Precies de juiste adapter oor de televisie. Met bijbehorende schroeven, waardoor monteren ee fluitje van een cent werd. Dank.

Gewoon goed

Na bestelling drie dagen moeten wachten op de bezorging. Niet voor vijf uur besteld morgen in huis.

goede kwaliteit

Kabeltrekker besteld, prima kwaliteit en snelle levering

vlotte bestelling, vlotte levering, prima!

Vlotte bestelling, vlotte levering, prima! Alleen was voor mij niet duidelijk hoe dik de kabel was die ik bestelde. Daar ontbreekt de informatie voor de leek die bij jullie bestelt. Waarschijnlijk staat het wel ergens in een code, maar voor mij niet duidelijk

Very good

The parcel arrived, well packaged and on time.

Goed.

goede kabel

Hetgeen ik bestelde kreeg ik snel geleverd. Voldeed aan mijn verwachtingen, prijs -kwaliteit juist.

Snelle levering, Niet duur.

Prima geregeld. Goedkope muurbeugel voor TV snel geleverd.

super!!

Goed.

Vriendelijk en goed advies bij vragen over de aanschaf van de juiste s/ftp kabel. Snelle en nette levering.

Besteld en binnen 1 dag in huis.

Algemeen tevreden met enkele bemerkingen

Vlotte bestelling en levering. Kwaliteit van de kabels is ok, niet geweldig De Jack 3.5 mm naar tulp kabel werkt niet naar behoren. Als ik deze aansluit werkt er slechts 1 box. Als ik men andere (oudere) Jack 3.5 mm naar tulp kabel gebruik werkt die wel correct. Dit vind ik zéér jammer Mijn andere bestelde kabels werken wel naar behoren.

Goede prijs kwaliteit

Goed op de hoogte gehouden en snelle afwikkeling.

Snelle en vlotte levering

Bestellen en de volgende dag in huis beter kan niet.

goed product en snelle levering

We wilden een zwarte kabel. Dat is ons bij allekabels gelukt.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES