PRIMA

BIJZONDER SNEL GELEVERD

Eerste klas in het leveren.

Mooi en een goed artikel .levering zeer goed en snel. Wat mij ook van het hart moet dat het klasse is dat wanneer het product is afgerekend er een mailtje wordt gestuurd voor de betaling wanneer die ontvangen is . Dit is mij betreft een vette 10 waard. Verwacht dat wel meer bij u bestel . Hartelijke dank en tot weder horens groet van Willem Elzinga uit berlikum Friesland.

alles goed!

levering en product goed!

Prima levering

Ik bestel zeker nog weer wat.

Prima service.

Alles netjes op tijd en juiste bestelling . Top

Klasse

Snel goed service en levering

Prima producten, alleen meer als een week moeten wachten.

Toen ik belde over de lange leveringstijd werd ik vriendelijk te woord gestaan. Er was wat vertraging bij Post NL. Waar misschien iets aan gedaan kan worden is het telefoonnummer. Op een IPhone werkt het netnummer 045 niet.

Snel, efficient en correct

Besteld en kort nadien thuis geleverd. Kabels hoeven niet per se afzonderlijk verpakt te worden.

prima service, verlaat bezorgd

werd netjes aangegeven maar pakket kwam later aan. kwaliteit en communicatie prime

Snelle levering en juiste artikel

Duidelijke website , goede prijs en snelle levering

toesen bord bestelde volgende dag geleverd,toesen bord werkt goed ,wij zijn tevreden .

Vreemde verpakking

Planning is niet correct 3 x verzet door het bedrijf of door post.nl.

Prima, helaas wel late levering, vermoedelijke door post.nl

Kreeg een dag later bericht van alle kabels, pakket is verstuurd, pas 4 dagen later de levering... heb de indruk dat het aan post.nl ligt.

Snel en betaalbaar

Opeens was de adapter van mijn Macbook kapot. Gelukkig vond ik een vervangende bij Allekabels.nl Een aantrekkelijke prijs en de volgende dag reeds geleverd!

Super snelle levering

Goede prijzen, wat langere levering

Ik heb altijd wel een goede ervaring gehad met Allekabels, goede prijzen en ruim assortiment. Wel jammer van de wat langere leveringstijd. Ik ben gewend dat deze altijd uitstekend is. Maar deze keer duurde het opvallend langer. Als dit door Corona komt, dan snap ik het verder wel en dan heb ik er ook alle begrip verder gewoon voor.

Snel en gemakkelijk

Bestellen, betalen en snel binnen. Prima!

Doen wat ze beloven.

Uitstekend!

Scherpe prijzen en snelle levering, helemaal top!

keurig o tijd geleverd top

gewoon top

Snelle en correcte levering

kabels eenvoudig te vinden en snelle levering

Snel, goedkoop en makkelijk

snelle service met daarbij voordelige prijzen. Makkelijk te bestellen

Goed, Gedane toezegging 100% nagekomen.

zeer goed, snelle levering, allekabels.nl bedankt !

zeer goed

9 Mercuriusstraat