Goede service, snelle levering, al met al top jongens

Makkelijk en snelle service

Via google gevonden en besteld.De spullen werden netjes zoals beloofd geleverd

Goede prijs voor goede spullen

Snelle leverering

Alles goed en overzichtelijk te zoeken

Snelle levering en goede producten.

Goede service, snelle levering, een negatief aspect was dat ik 10 stuks had besteld en slechts 9 heb gekregen.

Álles wat ik heb beslelt heb is geleverd en tegen een mooie prijs dus voor mij één 10

T is zelfde dag verzonden en snelle levering daarnaast is t topkwaliteit wat ik heb gekregen

perfect onderdeel en snel geleverd

ik had een onderdeel nodig voor mijn filterpomp , werkt perfect en de volgende dag al geleverd , prima service ..

Goede kwaliteit product en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit product

goede service

komen afspraken na

prijs/kwaliteit en snel verzonden

snelle verzending en goede uitleg

Geen enkel probleem ondervonden: makkelijke site, artikel gauw te vinden, betaling eenvoudig en bestelling wordt op de afgesproken dag bezorgd.

Goed geholpen en snel verzonden

Na bestelling ( site is overzichtelijk) gevonden wat ik zocht en de bestelling is snel en goed afgehandeld.Ik ben tevreden over deze webshop

goede service/prijs/kwalitijd en levering

ik had verlengkabels nodig voor toetsenborden en muizen die te ver weg van mijn buro staan. kocht ze hier voor een mooie prijs. de levering kwam iets later dan verwacht, maar dit lag niet aan de verzending,,, de post is deze dagen gewoon trager (voor alle leveranciers) maar zijn prima geleverd, en goede prijs/kwaliteitverhouding. van mij 5 sterren

Prima service en de bestelde producten doen waarvoor ik deze heb aangeschaft

ik heb fijne ervaringen met dit bedrijf. Mijn steunbeugel voor mijn televisie werkt prima en een stuk goedkoper dan Vogel.

Snelle levering van een moeilijk verkrijgbaar kabeltje.

Snel geleverd en tegen een goede prijs

Alle kabels een actueel voorraad overzicht. Meerdere prijs categorieën voor elke kabel. Snel verzonden en ontvangen.

Netjes en snel geleverd, mooie prijs en veel keus

Bijna alles aanwezig, makkelijk te bestellen en correct en snel geleverd

Super levering na zoektocht ...

Snelle levering van min of meer gedateerde kabel. Super, dat het er nog is.

Nee

Ik will niet

Easy

Makkelijk en snel

Geweldige service

Snel, correct en uiterst klantvriendelijk

Het bestelde product voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Het product werd zeer snel geleverd en thuis bezorgd.

Veel keus snel geleverd!

Gemakkelijke website en mooi gamma!

Gewoon goed !

Cat6 kabel op zondag besteld, en zoals de site ook aangaf keurig in huis de volgende dag. Materiaal was goed en netjes verpakt. En zal in de toekomst zeker nog voor kabels, shoppen bij Allekabels.nl. Ik ben zeer te vrede.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES