Door drukte van besteldienst zolang onderweg. Goed gereageerd op eerste beoordeling, Prima afhandeling.
Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Revisión original
In afwachting of ik het nog ga ontvangen. Dan kan ik uw werk misschien beter beoordelen.
Pakje is niet afgegeven zoals aangekondigd, maar in de bus achtergelaten waar iedereen er bij kon. Nochtans waren we thuis. Het bestelde USB-kaartje is slecht gemaakt; het past nauwelijks in het vrije slot en de USB stekkertjes kunnen er niet in omdat de rand van het vrije slot boven de onderkant van de poortjes komt.
de IrDA adapter ( 1419976) aangeboden op de website is niet comptatible met de huidige Windows versies. De laatste comptatible versie is XP waarvan mainstream support gestopt is in 2009! Bij de systeemeisen staat dit vermeld maar mijns inziens zou dit duidelijker moeten gemaakt worden aan de potentiele klant en moet men niet nog steeds zeggen "U hoeft de adapter alleen in een vrije USB-poort te steken en de rest gaat vanzelf."
Revisión original
Allekabels.nl heeft een goede website. Duidelijk en overzichtelijk!
Afgelopen zondag heb ik een bestelling gedaan. Deze zou maandag verpakt en verzonden zijn. Op dit moment heb ik nog steeds niets ontvangen. [Edit] Prettig telefoon gesprek gehad met support. Alles heel fijn afgehandeld. Ze hebben een nieuwe bestelling gedaan. Dit pakketje komt hopelijk morgen binnen.
Revisión original
Afgelopen zondag heb ik een bestelling gedaan. Deze zou maandag verpakt en verzonden zijn. Op dit moment heb ik nog steeds niets ontvangen. Het pakketje is ook nog steeds niet bij postnl aangekomen. Ligt het pakketje gewoon te niksen in het magazijn of iets dergelijks? Ik haal mijn kabels voortaan wel ergens anders.
Snelle en correcte levering tegen zeer goede prijs.
Na het uitpakken, direct een kabel getest met inderdaad een storing op 1 kanaal. Met extra tool uit deze set de kabel opnieuw aangesloten. Daarna 8 kanalen en de buiten mantel geven juist signaal door. Erg tevreden met deze set. Doet waarvoor het gemaakt is. Netjes bij elkaar in een etui.
zie hoger
Beste J De Clerck, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
prima, snelle levering
Geen opmerkingen, alles super gelopen.
Vlug behandeld en prijs die goed is.
voor 22:00 uur besteld volgende week als je geluk hebt in huis, alleen jammer dat het bij mij langer dan 1 week was.
Beste Lodewijk Sneek, Jammer dat het niet lukt uw beoordeling aan te passen, we hebben dit gelukkig met u kunnen bespreken en zijn samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Snel bezorgd en eenvoudig installeren en het werkt zoals verwacht
Het pakket kwam 1 dag te laat binnen maar dat is geen dealbreker voor mij geweest.
top service
Breed assortiment, goede prijzen. Kwaliteit producten redelijk. Bezorging 2 dagen, dus langer dan aangegegeven.
Bestellen ging makkelijk, op tijd en snel geleverd zoals altijd bij Allekabels.nl. Product (tv wandbeugel) makkelijk en snel te monteren. Ben helemaal tevreden!
Alles klopt de bestelling levering ze komen de afspraak na
?????????????????
We zochten een goede connector tussen hdmi en thunderbolt en (na een miskoop op een ander site) bleek deze betrouwbaar en goed te werken. En heel snel geleverd!
makkelijk te bestellen
Hele goede producten voor lage prijs, ben zeer tevreden over allekabels.nl al meerdere malen producten gekocht nooit problemen gehad!
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES