s'avonds om 21.50 uur de kabel besteld en de volgende dag om 15.00 uur werd het thuis afgeleverd. Een logistieke topprestatie.

Supersnelle levering

Voordelige prijs. Snelle levering.

Super snel

Supersnelle bezorging, goede powerbank

Allekabels.nl maakt belofte waar

S’ avonds nog even een kabeltje moeten bestellen. Allekabels.nl belooft de volgende dag in huis. De volgende dag inderdaad in huis en heb ik mijn karwei alsnog af kunnen maken.

Erg Goed

Snoertje werkt niet op de externe harde schijf, erg jammer.

Snelle levering, uitstekend

vlotte en snelle afhandeling, goed verpakt

diep teleurgesteld

Heel vaak besteld en altijd zeer tevreden, echter zoals overal pas als het een keer niet goed gaat hoe is het bedrijf dan. Besteld, betaald, keurige opvolgmail met track and trace. Die werkte niet, contact opgenomen, eerste reactie keurig we gaan erachter aan, niets vernomen 2e mail, reactie daarop was fout ligt bij postnl moet je daar gaan kijken. Mail terug ik ben klant van jullie niet van postnl, dan keurige reactie of ik een dag later nog eens wil proberen, nog niet. Wederom een mail nu word mijn geduld gevraagd omdat ze het druk hebben.... Het pakje was toch al bij de post? alleen de track and trace werkte toch niet. ik word alleen maar aan het lijntje gehouden. Een keurige actie zou zijn het opnieuw versturen en tegelijkertijd een zoekactie bij postnl laten starten, maar niet die zoekactie starten en mij eindeloos laten wachten.

Helaas nu een keer niet goed

Altijd tevreden geweest over bestellingen bij allekabels. Nu vanwege covid19 begrip voor vertraging en eventuele onoverkomelijkheden. Echter dan moeten er wel goed oplossingen geboden worden en het probleem niet bij mij als klant gelegd worden. De klantenservice lijkt vast te zitten aan protocollen en niet te kunnen kijken naar de case opzich. Hiermee doen ze zichzelf en mij als klant te kort waardoor ik ben gaan bestellen op een andere site.

Slechte communicatie

Kabels besteld en na betaling keurig een bevestiging ontvangen. Vervolgens 1,5 week niets gehoord en telefonisch contact opgenomen waarbij door de klantenservice te kennen is gegeven dat de kabel door de leverancier was geleverd en de volgende dag aan mij zou worden uitgeleverd. Helaas 5 dagen later nog geen kabel ontvangen en weer telefonisch contact opgenomen. Een weinig spraakzame medewerker deelde mij mee dat de leverancier had laten weten dat de kabel nog niet kon worden geleverd. Op mijn vraag waarom er dan in het geheel niet wordt gecommuniceerd door Allekabels.nl antwoordde hij dat hij dat niet wist en verbrak vervolgens de verbinding.

Goede Service

Bestelling ging vlot en de kabel werkt perfect en is van uitstekende kwaliteit. De levering duurde even maar dit lag aan PostNL. De klantendienst van Allekabels heeft ons goed en vriendelijk geholpen i.v.m. de leveringsproblemen.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Snel geleverd, alles inorde

Snel geleverd, alles inorde

Fantastisch !

Kreeg mijn bestelling, ondanx de huidige situatie, gewoon de volgende dag.

leuk speelgoed, maar onbruikbaar voor serieuze gesprekken

Keurige levering en verpakking. Koptelefoontje werkte goed, maar microfoon kwam onvoldoende door.

Matig

de bestelling berliep goed de verzending niet ik kon geen track and trace bekijken want ik had geen account

Snel gevonden wat ik zocht en ook snel bezorgd.

Goede kabel en snel geleverd

De kabel zat goed ingepakt en is solide en stevig. Werkt prima!

Doet wat ze beloven!

Niets op aan te merken.

prima online winkel

uitgebreid assortiment en snelle nette levering

Ziet er prima uit!!

Vlotte levering, ziet er goed uit.

Veel keus en snelle levering.

Duidelijke site, met veel keus. Makkelijk te bestellen en vlotte levering.

netjes, volgens afspraak

eerlijke prijs , goed materiaal en snelle levering

Prima product en snel verzonden

Verlengsnoeren / verdeeldozen besteld. Prima product en snel verzonden.

Levering zoals ik gewend ben: Snel en goed.

Levering zoals ik gewend ben: Snel en goed.

Supersnelle levering

Duidelijke website en ondanks Pinksteren toch de dag erna geleverd, top!

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES