Prima ervaring, alles is naar wens verlopen

Correct en snel geleverd.

Snel

Zoals het hoort

Snel, Efficiënt en correct

Zelfs in moeilijk Coronatijden heel snel en correct geleverd. Niet mijn eerste bestelling bij allekabels. Het is voor mij een Go To webshop geworden voor kabels en toebehoren.

alles ok

Volgens afspraak.

Levering product in goede staat en volgens afspraak

Overeenstemming bereikt

Allekabels.nl heeft contact met mij opgenomen nadat ik had aangegeven niet tevreden te zijn met de service. We zijn in goed overleg naar tevredenheid tot een oplossing gekomen!

Uitgebreide keuze, goedkoop en snel

Even zoeken, beslissen en kopen en de volgende week dag in huis. Top.

Nog niks ontvangen

Bestel hier niks weer heb nog niks ontvangen

Juist zoals je verwacht.

Alles precies zoals beschreven en snel geleverd.

Uitstekende service

Goede adapter, snelle levering, uitstekende service

Ze maken je droom waar!

Ze bleken de goedkoopste en daar ging 't me eigenlijk niet eens om. En dan ook nog 'n heldere website die ook nog 's snel is. En dan ook nog keus uit vele varianten. En dan ligt 't echt de volgende dag 'op de mat'! Alles klopt. Alsof dat gewoon is!

Prima.

Alles naar wens.

Snelle levering en conform beschrijving

Superrr

Goede service, bezorger is 1x niet geweest, we hebben gewacht tussen aangegeven tijdvenster, maar dat ligt niet aan jullie maar aan DHL

Goede en snelle service

Alles perfect en snel verlopen!

Goede feedback en communicatie. Duidelijk overzicht en alles was netjes verpakt.

Prima product, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Prima product, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Waardeloze toko

2 weken geleden een soldeerdset besteld. Vorige week vrijdag telefonisch contact gehad en het zou deze week geleverd worden. Niet dus. Vandaag weer gebeld en 10 minuten in de wacht gestaan. Toen de telefoon eindelijk overging werd ik weggedrukt. Weet je wat jullie kunnen doen met die soldeerder. Steek hem maar in jullie reet. Ik ga er wel ergens anders een halen. Bestelnr 6218769. Mj de Jager

prima verlopen levering én snel!

niets aan toe te voegen!

Makkelijk besteld; snel geleverd en het product voldoet aan de wensen.

Goede prijs (zelfde standaard was bij Bol.com 2 x zo duur) en gewoon de volgende dag al binnen. En werkt prima!

Vlotte afhandeling

Ik bestelde bij Allekabels een tweetal transformatoren voor halogeen/ledlampen. Die werden keurig de dag erna bezorgd en werken goed.

Snel en netjes afgeleverd

Prima prijzen en snelle levering, geen gedoe gehad en helemaal tevreden.

Top bedrijf

Goede service!