Prima kwaliteit, snelle levering

Meerdere malen op deze website verschillende soorten kabels besteld. Altijd snelle levering en de kwaliteit is (uiteraard ten opzichte van de prijzen) uitermate goed.

Perfecte behandeling en levering

Netjes op tijd geleverd. Goede degelijke verpakking. Geen opmerkingen...

Alles snel verstuurd en niks negatiefs te zeggen

Allekabels had alles wat ik nodig had en verstuurde dit snel en goed verpakt.

Als je hier niet vindt wat je zoekt, vindt je het nergens.

Wat ik elders niet vond, had ik bij Allekabels een ruime keuze. Plus een snelle levering (-24u).

Wel snel geleverd

Mijn aankoop was rommelig ingepakt met krantenpapier en doosje van de huistelefoon stuk en open kabels in brood zakje gestopt weet niet of ik wel een nieuwe huistelefoon gekocht hebt

Vlotte levering alles compleet

Vlotte levering met de door mij bestelde materialen en gereedschappen. Ik had alleen problemen met de aansluiting in de wandcontactdoos. De bevestiging met de tang en schema ging makkelijk maar ik kreeg geen verbindingen een tijd zoeken en met behulp van iemand anders kwamen tot de ontdekking dat draadjes geen goed contact maakten. Nadat we de draadjes gestript hadden was het probleem opgelost.

Veel keus en snelle levering

Veel keus, ook in niet gebruikelijke onderdelen. Veel op voorraad, daarom ook vaak zeer snelle levering: vaak de volgende dag! Erg tevreden, ik bestel er vaak...

Conform verwachting

Batterijen besteld en ontvangen conform geschetste verwachting op de site.

de bestelling kwam eerder aan dan ik verwachte. ondanks de vakantie in China .

Werkt perfect!

Product makkelijk gevonden. Goede prijs. Werkt zoals omschreven. Makkelijk te installeren.

prima.

prima.

Super !!

Ondanks de Corona kreeg ik mijn bestelling binnen enkele dagen reeds thuis. Is een echte aanrader. Marc Braem - Nieuwpoort

Super, elke keer weer

Goed gespecificeerd, helder, je vindt het altijd.

Prima service.

Goed verpakt. Op tijd geleverd. Juiste levering. Goede spullen.

Gewoon positief

Grote keuze, vlugge levering, prijs kwaliteit ok

Goede kwaliteit Super lage prijs

Zoals het hoort

Vlot geleverd goed assortiment

Simpel bestellen veel keus goede kwaliteit

Zoals titel veel keus goede kwaliteit en snel in huis.

Snelle levering en goede prijzen

De prijzen zijn scherp, en de levering erg snel. Binnen een dag was mijn bestelling er al.

Snel en compleet

Ik heb mijn bestelling niet langer dan 2 dagen na de bestelling ontvangen. De kabel doet wat het moet doen.

Snelle levering en artikel naar verwachting

Snelle levering en artikel naar verwachting

geen nonsens gewoon goed

ze zijn gewoon goed.

Gemakkelijk bestellen, betalen, snel leveren en goede kwaliteit.

Gemakkelijk bestellen, betalen, snel leveren en goede kwaliteit.

Ophouden met te grote dozen en beloven dat het morgen in huis is.

Veel van uw spullen kunnen in een enveloppe door de brievenbus en het maakt toch niet uit dat er een bestellingsdag tussen zit?!

Snelle levering, prima kwaliteit

Makkelijk besteld, snel geleverd en prima kwaliteit.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES