Deze webshop probeert jouw rechten als consument te omzeilen
Helaas een slechte ervaring met deze webshop.
Deze webshop bood een 12 volt dual USB stekker aan voor in de auto (van een bepaald merk en type / kleur). Echter bij ontvangst bleek dat een geheel andere stekker was geleverd. Op dit moment is er sprake van non conformiteit (het product voldoet niet aan de verwachtte eisen die consument heeft, in dit geval type en kleur). In dit geval heeft consument recht op geld terug.
De verklaring van de webshop was dat het type niet meer leverbaar was en dat ze de typeaanduiding en afbeelding op de productpagina nog niet hadden aangepast (hier stond nog het oude type dat niet meer leverbaar was).
Ik heb hierop mijn geld terug gevraagd, echter probeerde deze webshop hardnekkig een waardebon te slijten en vervolgens de retourkosten niet te vergoeden (DE RETOURKOSTEN DIE IK MOEST MAKEN OMDAT DE WEBSHOP MIJ ONGEVRAAGD EN OP EIGEN INITIATIEF EEN ANDER PRODUCT OPSTUURDE ZONDER DIT MET MIJ TE OVERLEGGEN).
Uiteindelijk is het product door mij teruggestuurd maar heb ik mijn geld nooit terug gekregen. De webshop beweerde het product niet retour te hebben ontvangen.
Bij deze de waarschuwing en het advies om hier niet te bestellen.