Goede service en "After Sales".

Er was een afwijking in het bestelde artikel t.o.v. hetgeen was geleverd. Na contact is het juiste product alsnog netjes verstrekt, zonder aanvullende vragen. Kan bedrijf zeker aanbevelen.

Snel en goed.

Ik kon het nodige product snel vinden en al even snel online bestellen. Hoe mooi is het dan als je het ook snel in huis hebt en blijkt dat het voldoet aan de beschrijving!

Deze webshop probeert jouw rechten als consument te omzeilen

Helaas een slechte ervaring met deze webshop. Deze webshop bood een 12 volt dual USB stekker aan voor in de auto (van een bepaald merk en type / kleur). Echter bij ontvangst bleek dat een geheel andere stekker was geleverd. Op dit moment is er sprake van non conformiteit (het product voldoet niet aan de verwachtte eisen die consument heeft, in dit geval type en kleur). In dit geval heeft consument recht op geld terug. De verklaring van de webshop was dat het type niet meer leverbaar was en dat ze de typeaanduiding en afbeelding op de productpagina nog niet hadden aangepast (hier stond nog het oude type dat niet meer leverbaar was). Ik heb hierop mijn geld terug gevraagd, echter probeerde deze webshop hardnekkig een waardebon te slijten en vervolgens de retourkosten niet te vergoeden (DE RETOURKOSTEN DIE IK MOEST MAKEN OMDAT DE WEBSHOP MIJ ONGEVRAAGD EN OP EIGEN INITIATIEF EEN ANDER PRODUCT OPSTUURDE ZONDER DIT MET MIJ TE OVERLEGGEN). Uiteindelijk is het product door mij teruggestuurd maar heb ik mijn geld nooit terug gekregen. De webshop beweerde het product niet retour te hebben ontvangen. Bij deze de waarschuwing en het advies om hier niet te bestellen.

Prima artikel voor een Goede prijs

Tevreden

Prima club. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Heldere communicatie en betrouwbaar

Keurig product voor keurige prijs

Netjes en tijdig afgeleverd.

Alles is prima verlopen en kwaliteit product is goed.

Levering en algehele kwaliteit is prima..

Alles was correct en dag erna geleverd . Super

De website is overzichtelijk en de producten duidelijk omschreven. De bestelling was super snel geleverd!

Veel keuze goede prijzen snelle levering top webshop

snel én correct

juiste levering, aantrekkelijke prijs

Goede kabel

Goede kabel, snelle verzending. Goede service is

Vroeger zouden wij zeggen "het lijkt Overtoom wel" zo snel

Rappe levering

uitstekend

snelle en correcte levering product naar verwachting

Verschuiven van aflever datum en tijd

Levering is niet zoals beloofd. Werd tot driemaal toe met een dag verlengd. Dus moest ik 3 dagen achtereen mijn persoonlijk program aanpassen Zeer Lastig Neem een ander besteldienst

Goede informatie en correct afgehandeld

Duidelijke site helder en zeer snelle service

Snel geleverd, groot assortiment

Bestelling zeer snel ontvangen. Ook had ik alle keus om de beste optie te kunnen kiezen.

Snelle levering en prima kabel

Snelle levering en prima kabel

Bestel, betaald en geleverd zoals het moet.

Bestel, betaald en geleverd zoals het moet.

snelle en goed service

De bestelde producten zijn goed verpakt en snel verstuurd.

Snel geleverd zoals afgesproken

Snel geleverd zoals afgesproken

gewoon perfect

het bestelde item werd zeer snel bij mij afgeleverd de kwaliteit van dit item was enorm goed het installeren was een EITJE ik zal in de toekomst zeker meer bestellen

Snelle reaktie op onze bestelling, vlotte levering.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES