Voldoet

Overzichtelijke webwinkel.

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en een super snelle verzending. Toppie hoor.

Zeer tegenvallend

Ik had een coaxkabel besteld van 25 meter. De levering was zeer vlot maar eenmaal op zijn plaats gelegd en aangesloten gaf hij 0.0 signaal door. Beetje teleurstellend dus

Vlotte service, jammer van de levering

Vlotte service, alleen jammer dat de doos al kapot was bij aankomst, gelukkig waren de batterijen nog oke

Razendsnelle levering!

De bestelling werd de volgende dag geleverd, fijn!

Duidelijke website, makkelijk om te bestellen. Betaling liep vlot en levering verliep snel ondanks de coronacrissis.

Zeer tevreden !!

Zoals het op hun site werd vermeld, kreeg ik de volgende dag mijn aangekocht product! Zelfs door de moeilijke coronavirus situatie !! Ik ben zeer tevreden van deze site.

Netjes in een doosje.

Artikelen zijn z'n geld waard. - Niets meer, niets minder.

prima, snel en duidelijk

Niks op aan te merken, mega grote sortering, duidelijke website en vlotte afhandeling. Over de prijs kan ik niet oordelen omdat ik geen vergelijk heb, ik kijk niet eens bij een ander.

Duidelijke site, snelle levering ondanks corona.. Top.

Véél meer dan alleen kabels!

Snelle levering, breed assortiment

Lekker snel

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Toppie!

VLOT - HEEL VLOT !

Snelle en correcte levering. Prima service...

Makkelijk, snel en compleet!

Alles werd netjes de volgende dag geleverd zoals de website aangaf. Goede kwaliteit kabel en gereedschap voor een mooie prijs. Ook het bestelde elektronische product werkt zoals het hoort en voor een klein prijsje. Helemaal tevreden!

Lekker snel

Snelle levering ondanks deze periode.

Keurig service en levering.

Kabel die ik zocht nergens anders verkrijgbaar maar hier direct leverbaar. Vorige dag al in huis.

Netjes ontvangen

Top snelle levering

vlugge service met uitstekend materiaal

vlot gehandeld

Goede en snelle service en juiste artikelen

Een kabel nodig ? Ik hoef niet meer verder te kijken, ook niet over de grens.

Erg uitgebreid assortiment. Waarschijnlijk niet de aller, aller goedkoopste maar wel goedkoop (kijk en vergelijk). Snelle levering. Kijk ook eens verder op hun website.

Top.

Toppie

Uitgebreid assortiment, snelle levering.

Precies gevonden wat ik nodig had en snel verzonden.

Snel geleverd en goede producten

Mijn ervaring is positief. De producten zijn zoals ze er in de webshop uit zien en ze worden snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Perfect en snel!!

Super! precies volgens onze verwachtingen. Keurig verpakt en supersnel geleverd! van harte aan te bevelen!!

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES