Professionele dienst en vriendelijke bezorger.

Prima service, keurig op tijd.

Prima zaak

Gewoon een goede aankoop tegen concurrerende prijs. Bericht van aflevering bij de vervoerder komt een dag na melding dat mijn pakket verzonden is, maar dat kan komen vanwege de grote drukte bij de pakketdienst. De dag erna heb ik mijn pakket in huis, een dag later dan ik op grond van de eerste melding verwachten zou. Maar ook dat vind ik acceptabel.

Netjes afgeleverd

ging netjes vanwege de corona maar 1 dag later prima gedaan

Groot keus, correcte prijzen en snel levering. Een top!

Snel geleverd, goed verpakt en prima product

snel en prima service

correct

leveringen zijn altijd in orde goed en veilig verpakt geen probleem ook met aflevering

Topervaring

Snel besteld snel geleverd

snelle levering !

het bestellen en betalen gingen vlot. 's anderdaags werd er al geleverd tot onze verbazing. top!

valt goed mee

Met mijn vtt 11 tester wist ik niet goed over de juiste werkwijze Ik heb een mail gestuurd met mijn vraag en een zeer duidelijk antwoordt gekregen waarvoor grote dank

De beugel is te slap voor 55 inch

Product te slaap voor tv 55 inch

Prima tot slechte kwaliteit.

Ik heb verschillende producten in een keer besteld. Van lichtslang, verlengsnoer tot oplaadsnoeren. Eigenlijk ben ik met alles te vreden, behalve de oplaadkabels. Deze bleken waardeloos, ik verwachte anders bij "alle"kabels.nl

snel geleverd

goed product, erg snel geleverd

Binnen 1 dag geleverd. Goed kwaliteitskabeltje voor een mooie prijs

snelle levering ook mits het coronavirus

ik had niet verwacht dat er zo snel werd geleverd mits het coronavirus. tegen over sommige andere online bestelingen op dit momment

snel verzonden

ontvangen zoals verwacht

snel&correct

Alleen maar positieve ervaringen! :) snelle levering, correcte prijzen, etc...!

Super snelle levering

Op zondag besteld en maandag middag geleverd

Uitstekende service

Op zondag besteld maandag al in huis en duidelijk aangegeven wanneer levering kwam, Top doe zo verder

Alles met elkaar verbinden

Geweldig assortiment, super snelle service. Ze hebben alle mogelijkheden in huis. ..Aanrader voor wie hier nog niet bestelt !

Gewoon goed

Prima product voor een scherpe prijs

Aanrader

Snelle levering en prima producten voor een prima prijs

goede service,snel geleverd

produkt zoals omschreven

Correcte afhandeling van mijn bestelling, zelfs in deze moeilijke periode! Proficiat

Positieve ervaring met deze firma. Dank u

Topbedrijf met mooie spullen

Blij met de kabels en splitters, alles werkt en voor een mooie prijs

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES