Zeer snelle en correcte levering -& zeer overzichtelijke website + bestelproces

Zeer overzichtelijke website. Benodigde kabels dadelijk gevonden en toegevoegd aan m'n mandje. Bestelproces helder en duidelijk, alsook de track&trace nadien. Zeer snelle en correcte levering. Uitmuntende klantenservice !!!

Prima in orde gemaakt. Mooi op tijd geleverd. Goede kwaliteit 👍

Artikels op voorraad wat van andere winkels niet altijd het geval is/was. Goede communicatie

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Uitstekende levering

Binnen 2,dagen had ik mijn bestelling al binnen !! Top hoor. Bedankt voor de snelle levering

Snel geleverd en goed materiaal.

Goed materiaal en snel geleverd.

Alles wat ik zocht lag netjes op voorraad. Zoals ik het graag zie.

De bestelling was klein maar net als mijn vorige bestellingen heeft AlleKabels, de kabels die ik zoek in zijn assortiment en vrijwel altijd ook op voorraad. Een belangrijke reden om weer eens terug te komen. Het bestelproces zelf is zoals je verwacht en goed verzorgd. Het pakketje lag snel klaar voor verzending maar helaas had PostNL minder haast. Het heeft 2 dagen geduurd voordat het pakketje werkelijk verstuurd is. Waarschijnlijk heeft het hele Corona-gebeuren er iets mee te maken. Op de website wordt ook netjes gemeld dat het langer dan normaal kan duren voordat het pakketje aankomt. Ik was er dus al op voorbereid.

Super snelle levering en prima product.

Super snelle levering en prima product.

Redelijk

Ik heb 10 van die knijpers besteld en heb deze geplaatst en in het eerste uur is er 1 reeds kapot gesprongen, maar ondertussen zijn de andere reeds een paar dagen op de plaats waar ze nodig zijn, geplaatst en deze doen het goed. Zij dienen namelijk om een plastiek zijl, dat ik heb gelegd op een zelf gemaakte pingpong tafel, op zijn plaats te houden, tegen de regen.

Niks op te merken

Ik kocht een muismat, voor een scherpe prijs. En de mat was ook groter dan ik verwachte en goede kwaliteit.

geweldig

Ik was heel blij dat u de handschoenen op voorraad had. Keurig verpakt en verzonden. Hartelijk bedankt voor de goede service!

Alles zo als het hoort en snelle levering.

Perfecte afhandeling

Snelle en juiste afhandeling

Goed en snel geleverd

Precies zoals gevraagd

Klik, kies, koop, volgende dag geleverd. Prima zo!

Produkt werkt niet

Als ik de kabel insteek doet hij niks ,het ledlampje brandt niet

ontevreden

Beloven dat je besteld voor 21 uur dat je de levering de volgde dag hebt,ik wacht al 7 dagen,nog niets ontvangen het is zelfs nog niet verstuurd,een heel ontevreden klant.

Alles goed. Snel en goed product

Keurige levering USB kabel volgens afspraak

Kabeltje (USB A naar USB C) besteld voor opladen GSM. Keurig binnen twee dagen geleverd en dat in corona-tijd.

Super snelle service, degelijk materiaal ! Goede aankoop

Heel tevreden

Snelle levering, zeer goed verpakt.

Prima spullen, snelle levering

irrirant gestalk voor het verzenden van een simpel kabeltje

Zijn jullie niet goed bij je hoofd? Bestel je een kabeltje, krijg je een verzoek om een 5 sterren review. Een kabeltje inpakken en verzenden, is toch geen rocket science! Kap met deze belachelijke manier van doen en ga er gewoon vanuit, dat je je werk goed doet, zonder dat je daar een schouderklopje voor krijgt. En als je je werk niet goed doet, hoor je dat heus wel.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES