Prima verpakt, snel geleverd.

Alles was prima verpakt en snel geleverd.

Prima prijzen en snelle levering

Snelle levering goede prijs

Producten van goed kwaliteit, snelle levering, goede prijs!

De service en snelheid waren top.

allekabels.nl doen wat ze beloven, top!

zeer snelle levering, en de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Mis koop

Er word geadverteerd met : thermometer....maar..nu blijkt, dat hij voor andere doeleinden wordt gebruikt, wij dachten om de koorts te meten.

Zocht op 15 volt en besteld bleek het 9 volt

Ik was op zoek naar een 15 volt adapter. Je komt bij jullie op de site dan uit op een pagina waar blijkbaar ook 9 volt adapters tussen staan. Kwam hier na bestellen achter. Als ik hem nu retour wil sturen moet ik nog extra betalen ook. Dat is niet echt van deze tijd dus geen aanrader.

Bestelde repeater niet ontvangen !!

Ik heb geen bel gehoord en ook geen briefje gevonden.

Prijs kwaliteit wel oké

Kabel werkt maar niet volledig zoals het hoort. Moet het voltage lager draaien dan het toestel nodig heeft. Maar kan mijn toestel wel terug gebruiken dus dat is het belangrijkste.

Vlot

Vlotte afhandeling en snelle levering van de bestelde goederen.

Kabel voldoet aan verwachting

Prima kabel binnen no time geleverd

Heldere site, snelle levering

De site is zeer overzichtelijk en het gezochte item is snel gevonden. De levering is daags daarna. Super!

Beter gewend

Beschadigd pakketje. Door corona later dan anders is zeer begrijpelijk maar beschadiging in pakketje is vreemd.

Geweldig, zoals gehoopt en verwacht.

Goed verpakt

Supersnelle Levering

Prima bestelsysteem, en snel geleverd ook, tegen een zeer mooie prijs. Prima tevreden echt!

Duidelijk beschreven makkelijke bestelling en snelle levering

Ik zocht een simpele beugel voor muurbevestiging van de tv. De site is duidelijk de productbeschrijving en fotos zijn super en bestellen gaat simpel. De beugel werd de volgende dag geleverd dus ook dat deel is perfect in orde.

Uitstekende service

Besteld en ondanks de crisis keurig op tijd ontvangen.

Topassortiment en supersnelle levering

Alles wat ze in de fysieke winkel niet in voorraad hebben, hun schouders over ophalen en niet voor je zullen bestellen heeft AlleKabels! De levertijd was ook super snel.

Netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit!

Everything fine and smooth

I ordered a headset for using at home during the COVID-19. They worked as expected and the delivery was pretty fast even though the situation regarding coronavirus.

Duidelijke website en berichtgeving over bezorging.

Gewoon Top zaak

snel en.leveren wat je beateld 👍

Goed en snel maar slechte info voor installeren. Alleen Engels en niet duidelijk

Prima verder maar heb het nog steeds niet in orde. Dat is hinderlijk qua uitleg en installatie.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES