Gewoon goed en zoals verwacht

Keurige tijdige levering

Alle spullen voorradig en keurig op tijd geleverd.

redelijk goed

het aan huis bestellen liet wat de wensen over, de volgende dag bij u thuis klopt niet .

Makkelijk navigeren in de website, snelle en correcte afhandeling.

Fijne overzichtelijke website. Na levering kon ik de BTW factuur niet vinden. Na mailtje hierover snel reactie. Top!

Snelle en goede levering

's Middags besteld en de volgende dag alles in huis. Goede snelle levering.

Gewoon goede service.

Ik zoek uit. Bestel en betaal. Jullie leveren altijd en op tijd. Klaar.

Dat wat je ziet en bestelt krijg je ook.

Ronduit prima

Goed advies

Lastig om het juiste produkt te kiezen maar na 1 telefoontje met het bedrijf was het helder en het werkte inderdaad Nu kon ik ssd chip probleemloos uitlezen

Perfect!

Perfect!

Snelle levering tegen edn goefde prijs.

Twee artikelen besteld, monitor kabel was top. De netwerksplitter was niet goed, het kan zijn dat het niet hef goede product was tov de toeoasding..

Snelle levering van het product en goede kwaliteit.

Goed ervaring met de bestelling

Het zoeken op website ging redelijk goed. Ik wilde een lader kopen met een bepaalde plug , de informatie was niet helemaal duidelijk vooral wat de binnen en buitendiameter is. Uiteindelijk toch het juiste materiaal gevonden. Binnen twee dagen in huis.

Geweldig, de volgende dag al bezorgd.

Lekkere bruikbare weggooi handschoenen.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering van artikelen tegen een goede prijs.

vlot en correct

gebruiksvriendelijke website. vlotte afhandeling. let wel : mail met bestel bevestiging werd door telenet als spam gezien en afgeleid naar spam folder.

Correcte omschrijving en eerlijke prijs/kwaliteit

Overzichtelijke site, volledige, verstaanbare en correcte uitleg. En als afsluiter een perfecte dienst na verkoop.

Snelle professionele service.

Goede service!

Zeer snelle levering, goed verpakt. Ben tevreden!

Online shop is ok, maar levering laat te wensen over.

Beloofd voor 22.00u besteld en volgende dag binnen. Soms moet ik 3-4 dagen wachten voor mijn bestelling.

Gewoon goed

Ik vind het hele verhaal goed bestellen makkelijk, omschrijvingen van de artikelen is goed en niet overdreven, wat wel eens voorkomt. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed van de kabels, HDMI 8k plus netwerk kabel dus prima.

Ik ben heel tevreden. Alleen was ik overtuigd dat ik bij een belgische handelaar besteld had: allekabels.be, en later zag ik dan dat het uit nederland kwam. Dat was even teleurstellend omdat ik bewust in belgië wou bestellen om de plaatselijke handelaren te steunen en verkeer uit het buitenland wou vermijden in deze coronatijden. Verder alles ok

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Goed product, snelle levering.

Netjes en keurig op tijd geleverd, top

Goed en snel geleverd

Werkt perfect. Geen spijt van bestelling

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES