Snelle levering en goede producten!

Snel geleverd, producten zijn goed.

Korrekt. Snel.

Korrekt. Snel. Precies zoals volgens opgave. Prima.

alles ok

voldeed volledig aan de verwachtingen

snel en correct

wat meer kan ik zeggen

Geweldig vlotte levering.

Volgende keer bestel ik hier weer als ik wat nodig heb.

Snel

Fietsenrek besteld. Mooi en stevig product. Snel geleverd.

Correct en snel

Geweldige prijs/kwaliteit en correcte en supersnelle levering. Bedankt

Keurig op tijd

Makkelijk besteld en vlot geleverd

In deze Corona tijd op zoek naar latex handschoenen kon Allekabels ze leveren en helemaal zoals beloofd, binnen 24 uur keurig geleverd.

Snel geleverd alles prima

Werkt zoals het beschrijft.

Ik had 1 scherm die kon wel een schoonmaakbeurt gebruiken. heb nu de screen cleaner gebruikt en hij zit er nu weer uit net alsof ik hem nieuw gekregen had.

Doen wat ze beloven.

Simpel, gewoon doen wat ze beloven. Prijzen kun je vergelijken van te voren, beloftes nakomen niet.

jammer genoeg had ik er niets aan.

Weer een slecht advies opgevolgd van een ict afdeling jammer genoeg had ik er niets aan. maar u heeft geleverd wat ik besteld heb,daar is niets mis mee.

Wederom een prima service!

Snel, makkelijk en super snel geleverd!

Gewoon top, en zoals gewoonlijk snel geleverd.

Vlot, snel, ... geen opmerkingen

Alles netjes de volgende dag geleverd, zoals beloofd. Levering was wel enkele uurtjes later dan aangekondigd door PostNL, maar dat is in de huidige omstandigheden (Corona Crisis) zeker te begrijpen.

zeer zeer tevreden

duidelijke site, afspraken worden nageleefd, mooie service. bedankt

Het juiste product snel geleverd en voor een prima prijs

Hun ruim assortiment is makkelijk te doorzoeken en het bestelproces is simpel en efficient. Twee dagen later had ik mijn HDMI - DVI kabel in de bus. Prima ervaring.

Ruime keuze en snelle levering

De levering heeft een paar dagen vertraging opgelopen maar verder prima verlopen.

Snel en goede prijs!

Snelle levering, duidelijke website, eerlijke prijs.

PostNL traag en een kabel ongeschikt voor Sony koptelefoonoptele

Post deed er 4 werkdagen over. 3 m kabel werkte met Sony, Stekker 10m kabel paste niet. Verder heb ik goede ervaringen met Allekabels.

Goed informatie en snelle service

Door de goede informatie op de website, kon ik de juiste kabels bestellen. Vooral de informatie op de site is belangrijk, omdat het assortiment heel erg breed is. Als leek kom je er door de informatie achter wat voor jou het beste product is. Bestellen ging makkelijk en ik had de volgende dag de spullen in huis.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Gewoon goed!

Nooit problemen gehad met.ik ben zeer tevreden!

Breed assortiment, strakke service

Op zoek naar speakerkabels was ik blij verrast over het brede en scherp geprijsde aanbod van Allekabels.nl. Beduidend goedkoper dan mijn audiowinkelier... Ik belde en kreeg topadvies. Bovendien werd er keurig de volgende werkdag geleverd, ondanks Corona perikelen. Een aanrader, grote klasse!

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES