Correcte en snelle levering. Product correct omschreven. Eerlijke prijs

Geen enkele negatieve opmerking.

Van A tot Z super

Zie titel 👍🏼👍🏼👍🏼

Headset kan niet aan laptop, adapter/splitter nodig

Ik kwam bij allekabels terecht omdat ik voor het thuiswerken op zoek was naar een goedkoop headsetje met mircrofoon. Die vond ik ook, maar helaas bleek deze niet op mijn laptop te kunnen worden aangesloten. Ik zal er een Jack - Y kabel/splitter bij moeten kopen, die net zo duur is als de headzelf zelf was. En dan komen er ook nog weer verzendkosten bij. Dit was misschien mijn eigen onoplettendheid, maar het is wel zuur. Ben eigenlijk wel benieuwd of hier een klantvriendelijke oplossing voor wordt geboden.

Prima,gelopen

i ben tevreden

nelle levering en goedkoop , werk goed bedankt

Goede kwaliteiten service. Iets vertraagd door corona. Maar top.

Goede service, Goede kwaliteit Vriendelijk personeel Top

goede levering

Mits de corona maatregelen was de bestelling wat later, maar dat is acceptabel.

Het adres voor de volgende aankoop!

Lichtgewicht ding

Lichtgewicht statief om snel en makkelijk mee te nemen. Niet voor de professionele fotografen maar wel voor mij als amateur. Makkelijk in/ uit klappen en poten te verhogen/verlagen.

Goed product en snel geleverd

Op de site was het duidelijk te zien welke kabel ik nodig had, foto’s van beide uiteinden. De volgende dag snel en contactdoos in huis

Efficiënt en snel

Probleemloos bestellen é n leveren

Goede kwaliteit, tijdige levering

Zeer snelle service in deze moeilijke tijden.

In orde

Ietsje langer moeten wachten dan aangekondigd, minder lang moeten wachten dan gedacht (corona virus weet je wel)

Top telefonische hulp

Fijne telefonische hulp bij het zoeken naar mogelijke oplossingen voor een aansluiting.

Bestelling niet op tijd geleverd

Op de website staat : Voor 22:00 besteld , morgen in huis . Mede hiervoor een bestelling op de site geplaatst omdat ik het bestelde artikel de volgende dag nodig had. Helaas de volgende dag niet in huis. Wanneer je dit niet waar kan maken , adverteer hier dan niet mee

Vlotte service

Helemaal goed

snelle en juiste levering

Goede service, helder bestelproces tot op de deurmat

Goede service, helder bestelproces tot op de deurmat. Webshop is heel helder. Ik twijfelde over de code van een kabel en met voorbeelden op de site werd ik naar het juiste kabeltje geleid. Mijn stop voor kabels al jaren, maar ze hebben er nog veel meer.

Groot assortiment en de volgende dag al in huis.

Supersnel geleverd

Prima snel

Groot assortiment, prima service, redelijke prijzen, heel snelle levering, top.

Snel verzonden en alles was zoals verwacht.

Kabels werden dezelfde dag verzonden, volgende dag in huis en alles was netjes verpakt en werkt goed!

Had een kabel nodig om mijn laptop aan een oud beeldscherm aan te sluiten. Werkt perfect kan nu beter thuis werken. Snel geleverd.

Supersnel

Zeer snelle levering. Erg tevreden. 1 microfoontje wat je vast kan klemmen aa je trui en 2 microphones voor de karaoke set. Kwaliteit van het geluid is ook goed. Ik kom hier zeker terug als ik nog wat nodig heb.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES