kan niet beter

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling Hij doet het prima.

Snelle levering van een goed product

groot assortiment , met reële prijzen

snel en goed

Super tevreden

Was netjes geleverd en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de koptelefoon.

Prima werk, rap geleverd en niet van de duurste.

Gevonden op internet en de stappen gevolgd. Ruime keuze.

Snelle levering en goed advies

Eerst informatie gevraagd snel gereageerd en snel geleverd. En het artikel voldeed aan de vraag

Perfect, bestelling andere dag al in huis!

Kwam toevallig op deze site terecht. Daar het om de bestelling van een deurbel ging, was ik zeer verrast, ondanks de drukte van dit moment, deze de andere dag al in huis te hebben!

Snelle levering goed produkt

doe zo voort Pluim !

Snel geleverd, prima kwaliteit

Zoals verwacht, werkend product snel geleverd

Super levering

Prima service snelle levering prima artikel

vlotte levering van goede producten

Vlotte levering van 2 producten die overeen komen met de omschrijving op de site.

Snelle levering ondanks corona, keep up the good work

Toppers

werkt onder de maat

Bestelling en bezorging goed maar technisch niet optimaal voor win10, drivers en codecs incompleet en verouderd. Antenne, afstandsbediening en software slechte kwaliteit. Het apparaat functioneert niet naar verwachting maar de vriendelijke leverancier allekabels.nl neemt het apparaat gewoon terug en restitueert het aankoopbedrag, dat is mooi!

Jammer dat de grote hoeveelheid bijgeleverde schroeven, de juiste korte en de correcte ringen voor het bevestigen van de tv hiervoor ontbraken, maar mijn metaalkist is verder aardig aangevuld met lange boutjes

Simpel bestellen, goede communicatie en snelle levering.

Al eerder een bestelling geplaatst en snel geleverd na een heldere communicatie. Dit was met de huidige bestelling weer het geval. Prettige manier van zaken doen met Alle-kabels.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Set batterijen gekocht, o.a. P10 hoortoestelbatterijen.

Prima levering, bestel er regelmatig goede informatievoorziening

overzichtelijk, snelle levering, veel keus in verschillende prijsklasse en merken.

Kan niet beter.

Snel, betrouwbaar.

Bestelling gedaan’ alles verliep vlot op de website, Alles snel ontvangen en was ook zoals hetgeen we besteld hebben

Vlotte en snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht, snel geleverd, goede prijs

Ik zocht een betaalbare oplossing voor m'n PC zonder wifi. Een wifi-adapter met Ethernet-aansluiting was de eenvoudigste en voordeligste optie. Bij Allekabels had ik snel gevonden wat ik zocht, voor een goede prijs. De beloofde "volgende dag geleverd" kon vanwege Corona niet worden waargemaakt maar twee dagen is nog steeds erg netjes.

Goede producten en snelle levering

Na bestelling de volgende dag in huis.

makkelijk bestellen, snel geleverd

makkelijk bestellen, snel geleverd