Prima.

Gemakkelijk bestellen. Snelle levering met regelmatige updates.

Top, supersnel conform bestelling geleverd

👍

Netje geleverd en precies gevonden wat ik nodig had

Prima site, op tijd geleverd, duidelijke communicatie.

Zoals het hoort!

Aangename website - snelle bestelling en dito levering.

Goedkoop en snel geleverd

Fijne overzichtelijke webshop met ruime keuze voor een scherpe prijs en snelle levering. Aanrader!

Snel en goed geleverd. Werkt perfect

Meer besteld altijd snel en perfect Verzonden en behandeld

Gewoon doorgaan nooit problemen en snelle verwerking

Snelle accurate levering

Alles goed geregeld en snel geleverd top!

snel en correct

Het product voldoet aan mijn verwachtingen en is snel geleverd.

De vloergoot voldoet aan mijn verwachtingen: je kunt hem inkorten en de vloergoot is niet alleen voorzien van boorgaten maar ook van een plakstrip.

snelle levering en spullen keurig verpakt

overzichtelijke website, goede prijs en snelle levering

Correct, snel, ruime keuze

Je loopt altijd wat achter op de technologie. Ik kocht kort geleden een nieuwe PC, gebouwd volgens mijn specificaties, met alles erop en eraan, dacht ik. Tot ik om mijn oude videocamera te kunnen aansluiten een firewire-poort nodig had ... niet voorzien dus. Firewire is dan ook tegenwoordig niet meer gebruikelijk. Dus maar op zoek naar een inbouwkaartje en zo kwam ik terecht bij Allekabels, waar ik vroeger al wel eens een en ander gekocht had en waar ik zelfs kon kiezen uit een hele reeks dergelijke kaarten. Mijn keuze viel op de Delock-kaart. Niet de goedkoopste, maar wel precies wat ik nodig had: een Firewire 400 aansluiting (en als bonus nog 2 Firewire 800 poorten). Als extra zat er zelfs een aansluitkabeltje bij. 's Avonds de kaart besteld en de volgende dag had ik het pakketje al in huis. Meteen de kaart ingebouwd en alles leek perfect, maar de camera werd helaas niet herkend. Dat lag niet aan de kaart, maar aan de oude videocamera. Met een oudere softwareversie en driver kon ik dit uiteindelijk oplossen. Alles werkt nu als een zonnetje.

Prima website om te bestellen

Snel geleverd en goede informatie over verzending

Snelle levering!

Snel geleverd.

Heel Snel geleverd, prima verpakt en een kwaliteitsproduct. Aanrader!

OK

Correct

Tevreden van mijn aankoop en alles is vlot en correct verlopen.

scherp van prijs en snelle levering!

Prima service en uitstekende kwaliteit.

Prima service en uitstekende kwaliteit.

goed en slecht

ik baal ervan, dat als ik iets koop, dat ik dan daarna word lastiggevallen met deze vragen

Snel geleverd wat besteld is!

Eenvoudige bestelling, duidelijke website en zeer snelle levering. Alles ging soepel!

Ze leveren mooi op tijd

Even wennen hoe de spullen moet vinden die je nodig hebt komt dat je af toe maar iets besteld. Als je vandaag bestelt heb je de volgende dag in huis . Fijn dat ze dat na komen .

Batterijhouder voor 4 x AA

Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen.

Top service en zéér snelle levering!

Uitstekend!

9 Mercuriusstraat