Vlotte levering

Levering en betaling perfect

prima accu en snel geleverd. Niet duur

prima accu en snel geleverd. Niet duur

Er is geen betere klantervaring mogelijk!

Het kiezen en bekijken van een artikel, het betaal-proces ed. gaat perfect. Hierom beveel ik allekabels.nl aan bij iedereen die een artikel zoekt die op de website te vinden zijn.

Snel en goedkoop.

Snel geleverd. Goed product.

Snel en volgens afspraak ontvangen.

Snel en volgens afspraak ontvangen. Het product nog niet uitgeprobeerd.

Super service

Zeer snel en goed verpakt verzonden super service en voor een goede prijs .👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Muurbeugels

Twee muurbeugels besteld, volgende dag (naar eigen keus) opgehaald bij de postwinkel. Verzending was top, muurbeugels waren toch prijs was top. Alleen de verzendkosten mag wel wat mee gedaan worden.

Goede klantenservice

Na wat onduidelijkheid over de adapter die ik besteld heb, is het probleem goed opgelost en werd meteen gecontacteerd.

besteld dag later geleverd top

Superbe!

Overzichtelijke site; goede uitleg bij het product of de productgroep. Transparant bedrijf: je weet waar je aan toe bent. Zeer ruim aanbod; zeer snelle zending.

Site goed, levering snel

Kon alles goed en makkelijk vinden op de site en alles heel snel binnen..

prima kwaliteitsproduct

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Sneller geleverd dan aanvankelijk aangekondigd. Altijd fijn!

Goede communicatie en snelle levering.

Goede ervaring

Vlotte levering, niet duur en kwaliteit.

prima , goede kwaliteit en binnen 24 uur geleverd

Uitstekend.

Stipt met levering en correcte afrekening.

Ik vond een goede beschrijving van mijn gezochte onderdelen die ik nodig had in de goed uitgeruste en handige catalogus en alles is correct verlopen. Dank u.

Negatief, zinloos

Deze zgn universele adapter , met acht stekkertjes past niet op mijn Hp laptop , dus weer 13,99 voor niets uitgegeven , en nu ?

Snelle levering van het correcte product

Snelle levering van het correcte product

Alles perfect geregeld

Snelle correcte levering, Goede montage begeleiding

Goed materiaal, Goede montage instructies

perfect

echt goed, 100%

goede en correcte levering.

De bestelling werd correct en geleverd op de beloofde tijd. Kabels voldoen aan de verwachtingen.

Goed product, perfecte levering

Goed product, perfecte levering

Goede webshop met snelle levering

Goede webshop met snelle levering. Leveren via PostNL, dus kan bestellingen fijn laten afleveren bij de Jumbo in de buurt.

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES