Uitstekende site, service en snelle bezorging.

Prima kabel, snel geleverd.

HDMI kabel 10 meter besteld. Werkt prima en zeer snel geleverd.

Perfecte en correcte levering.

Snel en goed

Snell goede levering - goede kwaliteit

Niet geheel tevreden.

Ik had 2 sleutelhangers gekocht die geluid maakte bij een fluittoon. Beide deden het niet. Moeten jullie niet meer verkopen. Is gewoon rotzooi. !! De batterijstester die ook besteld was voldoet goed.

Slecht

Op de verpakking staat dat bevestigingsmateriaal included is en dan wordt het niet geleverd. De klantenservice geeft mijns inziens geen goede reactie en nu krijg ik zonder zelf een tegenantwoord te kunnen geven al een evaluatieformulier. Mijn klacht is nog niet afgehandeld.

Fijne aankoop

Ik kan mij alleen maar positief uitlaten over deze online winkel, duidelijke site en tijdige en correcte levering. Een aanrader, dus

Zelfs in het weekend snel geleverd

Ruim assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Perfect geregeld

Snel en goede levering

Uitstekende service

Bestelde items de volgende dag geleverd. Precies zoals omschreven.

Prima webwinkel, die eigenlijk altijd op voorraad heeft wat je nodig hebt.

Dit is niet de eerste keer dat ik bestelde bij Allekabels.nl. Tot nu toe hebben ze altijd alles op tijd geleverd. Ook de afhaalservice bij een van de afhaalpunten vind ik erg prettig.

goed en snel

Goede service en snelle levering

Prima levering

Helaas blijkt de connector (ondanks het universeel zijn van de adapter) niet te passen op mijn Sony MZ-R30. Prima geleverd, maar toch niet bruikbaar helaas.

Goede service komt afspraken na en belangrijkste snelle verzending

Vooral de bezorging erg slecht.

Het pakket was te laat bezorgd, wel erg goed verpakt. De lengte was niet heel duidelijk dus veel te groot. Bij bezorging stond dat er een handtekening vereist, maar de postbode heeft het door de BRIEVENBUS geduwd.

Besteld wat ik gekregen heb onder goed verloop van de logistiek!

Bovenstaand spreekt voor zich.

Snel en goedkoop

tevreden

perfecte service

Makkelijk om te bestellen en snelle ontvangst. Degelijk verpakt. Producten van goede kwaliteit

Er was een fout, en ze hebben snel gereageerd. Het product is goed ook, dus geen problemen hierrrrr

Goede kwaliteit. Groothandel prijzen. Snelle levering.

zeer tevreden

bestellen en word inderdaad gelijk geleverd

Snel en kwaliteitsvol

Levering binnen de 24 uur. Materiaal is tip top in orde.

Alle producten kwamen overeen met de omschrijving en afbeeldingen die werden getoond op de website, en afgeleverd op de opgeheven locatie.

Goede kwaliteit en scherpe prijs

Goede kwaliteit scherpe prijs

9 Mercuriusstraat