Doen gewoon wat zij beloven

Geen ja maar..... Gewoon de afspraken nagekomen, dat doet deze webwinkel. Niet je in allerlei bochten wringen om beloftes NIET na te komen zoals bij andere website zeer regelmatig gebeurd.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Zie boven

niet tevreden

ik ben niet tevreden over deze lampjes we hebben die beding december aangekocht en er zijn al lampjes die niet meer branden . het was een aankoop van 2 maal 30 meter.

Van bestelling tot levering was alles in orde.

Groot aanbod, eenvoudige selectie, goede prijsaanduiding, correcte en overzichtelijke factuur, snelle levering.

Prima kwaliteit, levering prima op tijd.

Uitstekend geregeld

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Makkelijk en snel. Nog geen ervaring met service of retouren.

Alles prima in orde.

Alles prima in orde.

Snelle accurate levering

Snelle accurate levering, goed spul.

correcte en snelle levering

behulpzame klantensevice

Makkelijke website en snel bezorgd.

Perfect!!!!

eenvoudig en duidelijk

Alles overzichtelijk, makkelijk te vinden, eenvoudig te bestellen en op het toegezegde moment bezorgd.

Leveren altijd snel en precies wat er besteld is

Bestel al jaren al mijn kabels hier. Altijd snel en goed

Makkelijk bestelproces, veel keus, supersnelle levering

Heel goed, keurig gekregen wat ik besteld had.

Heel goed, keurig gekregen wat ik besteld had, en nog snel ook, de dag na de bestelling had ik het al in huis.

Tevreden met afhandeling na beoordeling met onvoldoende.

Door een medewerker is er contact opgenomen met de vraag waarom er een review met een onvoldoende was gegeven. Een en ander besproken en hoewel dit niet intentie was voor het schrijven van de review een nette oplossing geboden. Belangrijker is dat ik het gevoel heb dat wat ik aangaf serieus lijkt te worden opgepakt.

goede kwaliteit, snelle levering

goede kwaliteit snelle levering

Uitstekende service

Binnen 24 uur geleverd

werd zeer op tijd geleverd

Naast de correcte levering werkte het allemaal ook prima

Het bestelde artikel werd zeer snel geleverd in de beste omstandigheden en doet wat het belooft te doen! Wat kan men meer vragen? Oh ja, de prijs: goedkoop tot heel goedkoop.

Snelle levering overzichtelijke web shob

goeie snelle levering.

top

dag 1 besteld dag 2 geleverd

Uitmuntend

Op tijd geleverd

Vlotte verkoop

Het grootste aanbod die ik ooit gezien heb in kabels, met zeer competitieve prijzen... 1 Ding is zeker als ik ooit nog een kabel(s) nog heb dan weet ik waar ik terecht kan www.allekabels.be of www.allekabels.nl.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES