Snelle levering, prima kabel

Ik had een (vrij) lange HDMI kabel, 10 mtr, nodig tussen een home-cinema systeem en de TV. Aangezien lenftes boven de 10 mtr. zonder versterker ontraden worden, heb ik gekozen voor een wat duurdere kwaliteit kabel.Daar heb ik geen spijt van want de verbinding werkt uitstekend. De levering verliep als vanouds : snel.

Zeer goed en snel doorgaan zo!!!

keurig bezorgd en vlot

kerstlampjes (gloei) besteld voor mijn vader, andere dag al bezorgd op zijn adres.

Levering op tijd maar!

De verpakking was prutswerk omdat er twee 12V 1.3Ah accu's los in de verpakking rond konden slingeren. Kan men zich een voorstelling maken wat er onderweg had kunnen gebeuren wanneer deze twee accu's kortsluiting maken? Als ik uw vervoerder was zou ik U er op aan spreken. Zal ik ze nog even informeren?

Vlotte aflevering

Vlotte aflevering. Alleen werd de naam, die ik had opgegeven voor het afleveradres, niet op het label vermeld. Zodat het pakket pas toen ik weer aanwezig was, werd doorgegeven via de receptie.

Ruime keus. Vlotte levering!

Wat ik zocht vond ik bij alle kabels. Besteld en de volgende dag ontvangen! Goed gedaan!

vlotte levering!!!!

Nog testen maar verwacht goede radio ontvangst

Levert echt snel, tegen zeer schappelijke prijzen!

Ik had speciaal tweelingsnoer nodig, van geringe doorsnede. AK had dat op voorraad, en voor weinig. Koop vaker bij hen, met name als china import te lang duurt, en zoveel scheelt het niet!

in orde

ok

Levering perfect

Levering en betaling correct. Product zoals voorgesteld op de website. Kortom zeer tevreden.

Goed en vlug geleverd

Oorspronkelijke bestelling werd door de PTT niet afgeleverd. Later goed hersteld.

Na 12 dagen was het door mij bestelde product nog niet aangekomen. Na mijn protest heeft de leverancier de fout op klantvriendelijke wijze hersteld door een 2e exemplaar te sturen. Enige bemerking: pretendeer niet, dat de dag na de bestelling het voorwerp afgeleverd wordt als je gebruik maakt van een bezorgbedrijf, dat die belofte kennelijk niet kan waarmaken.

zeer goed

Goede ,vlotte en snelle service

Snel

Snelle en correcte levering

top !

Bestelling vlot geleverd en keurig ingepakt

Uitstekend!

Vlugge levering en alles tip top in orde! Voor herhaling vatbaar!

Uitstekend!

Ik had een verlicht kersthert besteld en deze kwam snel binnen in goede orde en ben er erg blij mee! Ik zou zo weer bij jullie gaan bestellen. Fijne feestdagen! Hartelijke groeten, Wendy van der Voort

ok

De bestelling werd een dag later bezorgd, dan dat werd aangegeven op de website. Ik had een kabel besteld ivm het opladen van mijn telefoon. Deze kabel laadt een stuk langzamer dan de kabel die ik daarvoor gebruikte. Ik heb eerdere bestellingen via dit bedrijf gedaan en ik ben over algemeen nog steeds tevreden.

perfecte transactie

levering en product zoals verwacht,aanrader.

geleverd zoals beloofd

Supersnelle levering echt goed

top

top

Goed en snel

Snelle levering en kwalitatief goed product. Wat jammer van den verzendkosten

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES