Exact wat ik zocht !

Deze kabels waren exact wat ik zocht ! Makkelijk besteld en snel geleverd ! Super !

Product is zoals het hoort.

Het voor 22.00 uur besteld de dag erop in huis klopt niet De kabel en vooral prijs zijn heel goed.

Snelle verzending

Artikel als omschreven.

Correcte levering tegen correcte prijs, doch iets laattijdig.

Van de diensten van Allekabels.nl heb ik geen klachten. Het is alleen spijtig dat PostNl haar verplichtingen niet nakomt. Initeel werd de levering, zoals Allekabels.nl op de website verkondigt, door Track&Trace aangekondigd voor daags nadien tussen 0915 en 1315Hr. Omstreeks 1330Hr verscheen de melding dat de levering vertraagd was en uitgesteld tot nog een dag later. Rare zaak, zeker omdat PostNl op de initeel voorziene leveringsdag wel degelijk bij mij aan de deur kwam, doch met een bestelling voor mijn zoon..

uitstekend

Snelle en correcte levering van kwalitatieve kabel tegen een gunstige prijs

Scherpe prijs ,vlotte levering

Product voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd .

Snelle service en levering Prima prijs

Heel goed.

Correcte levering, en levertermijn gerespecteerd. Heel vlot.

Wat beloofd is wordt nagekomen

Besteld in de avond, 2 dagen later op het afgesproken tijdstip bezorgd

Goed product.

Precies wat ik nodig had

perfect

goed gehandeld ,aan te bevelen

Zwaailicht zonder snoer, met aan- en uitknop besteld. Snel bezorgd en kwaliteit product! Misschien nog beter als ook batterijen waren meegeleverd, maar het licht doet het perfect! Heel tevreden!

Prima artikelen

Kwamen wat laat aan, maar neem aan dat dat door postnl kwam. Voorgaande bestellingen waren (ook) altijd goed.

snel en goed

begrijpbare site Netjes link naar Ideal bank Kortom top

Snelle levering van een goed product

Duidelijke en uitgebreide omschrijving op de website. Snelle levering en het product voldoet aan de verwachtingen.

Één dag later geleverd.

Gekregen wat ik gevraagd had

Een verademing om alles van kabels wat je nodig hebt op één plaats te kunnen vinden.

Uitstekende webshop !

Ondanks drukte Sinterklaas snelle levering !

Goede zaak , snelle levering en goedkoop.

Goede website , waarbij je keuze makkelijk wordt gemaakt ,snelle levering ( ook door de pakketdienst en een goede prijs.

mooi en snel

eerste bestelling zeer snel

Alles perfect

Van bestellen tot afleveren , alles pefect verlopen.

Supper

De wand beugel past dus samen hebben wij het goed gedaan En met tweedagen binnen bedankt tot een volgende bestelling Groet Nel

Snelle en betrouwbare bezorging

Prima levering snel, net als eerste aankoop op 2e levering snel en correct.

De bestelling was de volgende dag ontvangen en de kabels van prima kwaliteit.

De bestelling was de volgende dag ontvangen en de kabels van prima kwaliteit.

Zeer goede ervaring

Overzichtelijke website en zeer snelle en correcte levering

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES