Groot assortiment. Snelle levering.

Veel keus en alles op voorraad. Snel en correct geleverd.

snel geleverd

Prima product, snel geleverd.

Snelle en uitstekende service

Had een C13 kabel en kabelbinders nodig als uitbreiding van mijn DJ set. Bij allekabels besteld en de volgende dag keurig op tijd bezorgd. Kwaliteit van de kabel is prima en ook de kabelbinders doen hun werk.

Duidelijke website, op tijd geleverd , goed verpakt en alle bestelde goederen zaten in het pakket.

Fijne ervaring!

Een tijdje terug een VGA naar DVI verloopstekker (product code: 1168762 Bestelnummer: 5028103) besteld, mooie levertijd binnen de 24 uur. En dik tevreden over het product, werkt makkelijk en tot nu toe geen problemen mee gehad! al met al dik tevreden!

Slecht

Zending na 1 week nogsteeds niet bezorgd! Terwijl levertijd binnen 24 uur was!

Die hadden we net nodig!

Snel opgestuurd!

Goed verzorgd

Keurig op tijd geleverd en degenlijk verpakt.

snelle levering perfekt en goede prijzen

snelle levering perfekt en goede prijzen

👍👍

👍

Slecht

Niet duur maar slecht kwaliteit , in werking stellen bijna onmogelijk

Perfecte levering

Na bestelling te hebben geplaatst een snelle en correcte aflevering.

Snel en probleemloos

Het bestelde werd snel geleverd in een prima verpakking.

voldoende verkrijgbaar met duidelijke uitleg.

ik heb weleens wat besteld dus ik ken het bedrijf. over 1/2 jaar komen hier glasvezelskabels in de grond en in huis. omdat ik de router ergens anders wil hebben moet je wel van te voren je eigen kabels hebben liggen anders gaat de provider verder. zodoende heeft Allekabels de juiste goede kabels ( utp) en (hdmi) je moet wel goed opletten op lengte de bescherming en de dikte ect. denk eraan goedkoop is soms duurkoop. Wat ik nu erg fijn vind dat allekabels een hele goede uitleg geeft over zijn kabels die aan goede verplichting moeten voldoen.

Goede ervaringen met Allekabels.

Ik heb in het verleden wel eens meer iets bij Allekabels besteld en tot op hedenmijn bestellingen keurig volgens afspraak op tijd bezorgd gekregen. Tot nog toe ben ik er uitermate tevreden over. Zij hebben goede en vooral nuttige producten op voorraad die men elders niet zo snel zal vinden. Chapeau!!!

prina

Echt prima

Snel en correct geleverd

👌top bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit. Toppie

Juiste product tijdig geleverd

De bestelling voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Prima!

geweldige service/bezorging snel en blij met de gigaset

geweldige gigaset van 3telefoons gekocht bij jullie van Profoon, zeer tevreden over het produkt goed te gebruiken door oudere mensen

Bij aankoop van deze producten is erg belangrijk correcte en duidelijke Informatie over producten, technische & overige /informatie ...enz.

Ik ben helemaal tevreden

Levering was op tijd, de medewerker was heel vriendelijk Het product doet het goed.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES