snelle levering van juiste kabeltje

Een webshop zonder veel gedoe. Duidelijke beschrijvingen. Snelle en correcte levering. Goede prijzen. Ik ben top tevreden!

Prima bezorging

De goede afstandsbediening

Goed product en snel geleverd

Artikel voldoet volledig aan de verwachting.

Levering in België door PostNL is absoluut slecht en een reden om niet meer te bestellen

1) Op de website staat dat geleverd wordt de volgende dag. PostNL meldt eerst dat ze de volgende leveren om dat iets later te vertellen dat de levering is vertraagd naar de volgende dag. (dit gebeurde met de twee laatste leveringen exact op dezelfde manier) 2)Door de te late levering was ik niet thuis en in het buitenland. Op de website van PostNL kan men ingeven om een andere datum af te spreken. Maar dit lukt niet, vermits de referentie van het briefje in de brievenbus nodig is en... ik in het buitenland ben. 3)Voorts werkt onze bel aan de voordeur op dit moment niet. Er hing een briefje uit aan de bel om naar mijn gsm te bellen. Dit wordt gewoon niet gedaan. 4)Bij de buren werd ook niet geprobeerd. Leveringen met BPOST, GLS en TNT werken steeds perfect. Dus graag in België werken met andere transporteur dan PostNL. Naast de problematiek van PostNL werd ook nog het verkeerde product geleverd. Maar ook hier loopt het volledig fout. Ik krijg telkens opnieuw eenzelfde mail dat mijn bestelling is geretourneerd en dat mijn rekening zal gecrediteerd worden terwijl ik gewoon het juiste product wens. Intussen zijn we al een halve maand sinds mijn bestelling en ik heb nog steeds geen zicht wanneer het product gaat geleverd worden. Onbegrijpelijk !!!

snelle levering, alleen werkt het product niet

bestelde adapter van displayport naar hdmi zou ook geluid moeten ondersteunen. alleen dat werkt helaas niet en daar ging het nu juist om.

Lekker vlot in huis.

Gewoon top.

Beloofd is beloofd.

Besteld, betaald en op tijd geleverd.

Prima artikel

Gekocht: HDMI-switch. Prompt geleverd. Werkt prima.

alles wat je nodig hebt vind je er

Snelle service, duidelijke omschrijvingen en afmetingen. Top!

Gewoon makkelijk en snel

Ze hebben echt alles wat je zoekt

Goed en snel telefonisch advies en daarna snelle correcte levering

Zie boven

Snelle verzending

De kabels zien er van goede kwaliteit uit. Ze werken prima.

Prima assortiment, keurig prijs en snel geleverd!

Ik heb diverse spullen moeten bestellen voor de nieuwe woning van mijn ouders. Kritisch als ik ben check je even op merk prijs en voorraad. Keurig in lijn met de verwachting. Ik kan zeggen dat je tegen een hele nette prijs je producten kunt bestellen en dat ze netjes volgens afspraak de volgende dag al geleverd werden. Voor mij een prima leverancier voor mijn toekomstige bestellingen.

Goede en snelle service

Goede prijs/kwaliteit verhouding, de prijs was redelijk laag en t product bevalt heel goed! En het product was zoals aangegeven de volgende dag binnen!

Snelle levering en alles volgens bestelling. Hartelijk dank, tot de volgende keer!

levering en betaling ok, kwaliteit slecht.

2 ovenlampjes besteld de ene draai ik gelijk het glas vd fitting en de tweede heeft ongeveer 2uur gedaan, toen gaf deze ook de geest.

Doet wat het beloofd

Ruime keuze en snelle levering 👍

Goede en correcte service 👍

Besteld product goed ontvangen en vlug plus het klopte volgens de omschrijving

niet slecht

prettige levering alleen een dag te laat ,soldeer eenheid, zeer te vreden ert het gekochte product.

Groot assortiment en prima prijzen en een snelle levering

Gewoon goed

een goede ervaring zeker een aanrader

zeer snelle afhandeling van het bestelde product

Vlot en duidelijk.

Op zondag een kabel besteld voor audio. Maandag al in huis. Supersnel.

Goed product en niet te lange levertijd

Goed product en niet te lange levertijd.

Snelle levering, alles in orde

Netjes op tijd geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding van het product is uitstekend.

Snelle service en goede prijs

Mijn bestelling was op tijd geleverd en goede prijs/kwaliteit.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES