perfecte service

goede kabel en snel geleverd.

Je kan het zo gek nirt bedenken of ze hebben het. En supersnelle levering

Het zoeken en bestellen ging erg snel, daarna de levering die eveneens snel was. Goede service.

5 sterren

Snel besteld, snel in huis en werkt naar behoren

Goed, snel, betrouwbaar

Goed bedrijf zal er zeker vaker bestellen

Duidelijke informatie en snel geleverd

De informatie op de website is duidelijk en het bestelproces verloopt soepel. Levering zoals verwacht de volgende dag. Perfect!

Beste

Good

goede kabels goede prijs

snelle levering zeer tevreden

Uitstekend product

Snelle levering en product is naar wens.

Kwaliteit en afspraken worden correct nagekomen . Prijs is in orde Voor wat de bezorging betreft prima voor elkaar.

Vlot geleverd

Voordelig MAAR !

Wilde wat retour sturen, (13 euro)wat ik met vergissing gekocht heeft. maar moet de retourkosten van 6,95 euro zelf betalen. Er zijn bedrijven die de kosten voor eigen rekening nemen. Doe dan de helft van de retourkosten. Nu gooi ik het nog liever weg. Ben een half uur en benzinekosten kwijt. Verder niet negatief ,Goedkoop en snelle levering

Zonder problemen, snel geleverd

Zonder problemen, snel geleverd

Snelle levering, goed verpakt. Via mail op de hoogte gehouden naar de voortgang van de bestelling!

Gehele bestelling en levering perfect geregeld

Alles eenvoudig te bestellen. Snel geleverd tegen lage kosten.

24-uurs service

Uitstekende en snelle levering binnen 24 uur. Op zondagmorgen besteld en op maandagmorgen afgeleverd.

Super-snelle levering.

De levering van de bestelde kabel is zeer snel verlopen. Dit is voor mij een reden om vaker bij Allekabels.nl te bestellen.

Snelle levering.

Gewoon goed

Goed product

Jammer dat ik er achter kwam bij het afrekenen dat de prijzen ex BTW zijn. Zou in mijn ogen voor de particulier beter zijn.

Goede kwaliteit en snelle levering. Netjes verpakt.

Exact volgens verwachting

Nieuwe stekker besteld tbv laptop adapter. Exact product volgens ons hoeven. Uiterst tevreden met de levering.

Klantvriendelijk en snelle levering

Klantvriendelijk en snelle levering

Snel en correct

Ik ben de eerste keer bij Kiyoh besteld. Er wordt snel behandel en de juiste product waar ik besteld heb. Prijs van product is goed,Levering tijd zoals in systeem gemeld vandaag besteld morgen thuis ontvangen super!

Heel goede ervaring, correct en behulpzaam.

Snel geleverd, goed product!

Zoals in de titel, geen opmerkingen!

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES