Prima, zeer snel en netjes verpakt geleverd

Snelle levering van goede materialen

Een nieuwe coax en UTP kabel besteld, de volgende dag in huis. Snelle levering, goede productomschrijvingen en prima kwaliteit.

Overzichtelijke site / snel het juiste geleverd

Prima site en snel het juiste geleverd.

Fanastisch

Uitstekend en snel

Super snel

Super snelle levering aan goede prijs/kwaliteit Prima en correcte communicatie Voor herhaling vatbaar Bedank

Allekabels.nl oké, product is prut

1 meter Usb C naar Usb A kabel besteld. Bijzonder snelle levering, hulde Allekabels, en daarbij een relatief lage prijs maar man, man... die kabel is bijna net zo dik als mijn duim. Niets mee te beginnen daar de dikte ervoor zorgt dat het kabeltje bijzonder stug wordt, nauwelijks te buigen valt en dus akelig onpraktisch als het gaat om verbinden telefoon met pc. Teveel moeite/energie om te retourneren en geld terug te vragen maar als ik jonger was geweest, had ik dat zeker gedaan. Kortom; handige kabel om je auto mee aan te slepen maar voor computergebruik volstrekt nutteloos.

Goed geleverd wat ik wilde hebben

Precies wat ik moest gebruiken en snel geleverd.

Met alle kabels komt U niet in de knoop.

goede en duidelijke website snelle service zoals beloofd

Snelle bevestiging, opvolging en levering.

Goede ervaring en aan te bevelen.

zeer goed

ik contact gehad met een medewerker en alles was duidelijk verteld en uitgelegd en netjes .

Betrouwbare winkel

Goede communicatie m.b.t. leveren en bezorgen.

Excellent

Snel... Goedkoop... SUPER!

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

goede service

bedankt voor de levering en service

Tippie Top !

Zoals altijd.... weer mooi op tijd en uitermate correct ! Complimenten ook aan de bezorger..

Supergoed

Snel, stevig verpakt een goed product geleverd, voor een nette prijs.

Alles was super behalve de bezorging.

Bezorger twee x niet gezien. Daarom moest ik het pakket na aangegeven te hebben. Alsnog het zelf optehalen. Daardoor duurde het als nog vier dagen voordat ik het kabeltje in huis had. Voor tienen besteld morgen in huis lukt alleen als er ook echt iemand thuis is. Mss handig om aan te geven wanneer iets wel en niet door de brievenbus past.

Prima tent

Goed product snel geleverd

snel en goed

snel

Gewoon goed, snelle levering

Verder geen opmerkingen.

Binnen 24 uur geleverd en kabels werken goed.

Mijn review betreft een usb-serieel kabel.

Goede site, duidelijke informatie, ruim assortiment, snelle levering

Op de site alles kunnen vinden, helaas was niet alles op voorraad, dus een equivalent besteld. Prijs is OK. Enige opmerking is dat er eventueel nog wat betere info over het combineren van de onderdelen op de site zou kunnen. Levering zeer snel en volledig.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES