Allekabels biedt een ruim assortiment, tegen scherpe prijzen, snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Meerdere keren artikelen gekocht bij Allekabels. Uit het ruime assortiment altijd kunnen vinden waar naar ik op zoek was. De Website is helder en de artikelen zijn scherp geprijsd. De verzending is snel en de artikelen zijn zorgvuldig verpakt. Ik ben een tevreden klant.

Makkelijk bestellen, artikel volgens toezegging in perfecte staat bezorgd

Goed. Verkoper komt afspraak na. Artikel volgens beschrijving/afbeelding in prima staat bezorgd. Aanrader!!!!

Goed snel en duidelijk

Ik moet zeggen beter sneller kan bijna niet

Produkt was snel binnen en voldeed prima geen problemen

Prima levering

prima levering alleen de prijs is vrij hoog

Zeer netjes, overzichtelijk

Snel, correct en gemakkelijk.

snelle service

Kan niet anders zeggen dan uitstekend.

de dag er na had ik de bestelling binnen zoals beloofd. En zo hoort het ook, beloftes moeten nagekomen worden. Ik heb deze week bij een andere zaak die dat beloofde een week moeten wachten. En dan waardeer je die zaken die hun belofte wel nakomen dubbel.

Besteld en snel binnen.

geen enkel probleem

Vlug mijn keuze gemaakt, vlotte betaling, 's anderdaags geleverd. Alles OK.

Oke

Beste Over de levering valt niets zeggen perfect De goederen waren €20 duurder dan ergens anders. Alles bij elkaar goed

Snel, correct, goedkoop

Supersnelle verzending en heel compleet assortiment.

Overzichtelijk snel leveren

Vandaag besteld morgen binnen. Kan goed vinden wat het product biedt. USB LAN adapter werkte niet meteen met mijn Mac. Evenwijdig het product op de site gekeken en daar stond de driver voor de Mac. Installeren enhet werkt

Het bestelde voldoet aan de verwachtingen en is op de aangegeven tijd geleverd. Alleen had de haspel best wat groter mogen zijn.

Snelle verzending

snel en betrouwbaar

De wifi repeater werd bijna zo snel geleverd als beloofd en werkt prima na een opstartprocedure die goed beschreven is Wat belangrijker is: mijn wifi op zolder werkt nu probleemloos

Uitstekende zaak

Zeer snelle levering van de producten die voor de volle 100% goed zijn.

snelle levering en gunstige prijs

De website is duidelijk. De bestelde UTP CAT6 kabel was binnen 24 uur in huis. Het product heeft een goede prijs/prestatie verhouding.

Snel en betrouwbaar

Snelle en uitstekende service.

Ik bestelde verschillende keren iets bij Allekabels.nl. Het artikel werd steeds snel verstuurd en geleverd ,vaak al de dag nadien. Uitstekende service en via mail wordt je goed op de hoogte gehouden .Aanrader.

Precies wat je er van verwacht

Duidelijke site, vlotte levering en degelijk verpakt.

Werkt perfect

Eerst beetje Wi-Fi en veel uitval na aankoop 100% Wi-Fi ontvangst met de laptop in een ruimte waar ik eerst niet eens ontvangst had.

Duidelijke site en snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Super snelle en goede levering

Dit was mijn eerste bestelling bij jullie en die is mij zeer goed bevallen

Duidelijk en snel

Artikel makkelijk te vinden en snel geleverd.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES