Dag Schone Mensen, pakje goed aangekomen, zeer Royal, ben zeer blij. En echte aanrader jullie Winkel en Service, het Beste voor iedereen en Bedankt
Super snel geleverd!!!!
Het is een heel kort kabeltje maar dat leek niet zo op de site
Beste heer/mevrouw, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Voldoen aan het beloofde.
Op de geleverde kabelgoten zaten allemaal plakkers welke lijmresten achterlieten. Jammer, want als je geen terpentine oid bij de hand hebt, kun je er speciaal voor weg om schoon op te leveren.
je kan alles snel en gemakkelijk vinden . wel even goed lezen wat er staat wand alle producten volgen elkaar op
Gisteren besteld, vandaag ontvangen zoals beloofd. Geen enkele negatieve aanmerking te maken.
Goed ingerichte webshop met perfecte zoekfunctie. Levering van het bestelde product op de opgegeven tijd en in goede staat ontvangen. Top geregeld.
100meter CAT6 6.2mm buitenkabel besteld en netjes naar 2dagen stonden ze op de stoep met de kabel.
Tevreden!
Zeer correcte afhandeling - levertermijn werd aangehouden.
100 procent tevreden
Voldoet geheel aan mijn verwachting
Eerste dag na verzending langs het oppikpunt geweest, niks daar. In de track en trace code is het pakket niet ontvangen
Beste J. van Ooijen, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Direct gebeld nadat ik erachter kwam dat ik een Mini HDMI kabel had besteld ipv Micro, dit wordt direct beantwoord met een rekening. Telefonist geeft aan dat hij het ook niet begrijpt maar dat ik geen andere keus heb dan retourkosten te betalen, of ze storten geld op mijn account en moet ik een nieuw product kopen. Onwijs klantonvriendelijk. Ik stuur het wel terug en bestel bij Coolblue of Bol waar men beter begrijpt wat klantvriendelijkheid betekend.
Beste Jeroen, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Is binnen 24 uur geleverd en de producten zijn top tegen een faire prijs.. Had beeldproblemen met mijn 4k tv. Zijn nu opgelost.
Door het grote aanbod kon ik alle benodigde kabels voor mijn nieuwe entertainment systeem vinden. Van audio en beeld tot netwerk kabels. Kwaliteit is uitstekend en voelt erg degelijk aan.
De eerste zending is zoek geraakt. Na contact met Allekabels is er een nieuwe zending aangemaakt en direct verzonden. Chapeau. Dat vind ik service
Beste Heer/Mevrouw, Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze after sales. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Revisión original
Tot op heden heb ik nog niets ontvangen
Beste Heer/Mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
De artikelen zijn prima, echter vindt ik bij elk product niet 1 x een goede gebruiksaanwijzing. Zeer kort niet in het Nederlands, kort om zoek het maar uit. Batterijen liggen voor de hand, echter hoe om te gaan met een power bank, welke aansluiting heb je voor wat nodig?? Zo ook de universele kabel, beschrijving is niet in terug te vinden hoe of wat plus om de mee geleverde stekkers staat niets op van wat wat is. Zal niet gauw weer een bestelling doen, ronduit een slechte ervaring
Goede producten en leveren wat ze beloven. Lekker snelle levering!
voor het eerst hier besteld. een positieve ervaring. ik kan mij aansluiten bij de vele goede reviews.
Snelle bezorging, prima materiaal!
Goed product en snelle verzending
De aanwezige schroeven en bouten pasten niet.
Beste Kaj, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Hoewel PostNL aankondigen - bij hun officiële leverings-informatie - 'bij de buren' te zullen afleveren in geval van niet thuis, werd deze regel niet toegepast en moest ik de dag nadien de hele dag thuis zitten wachten voor de 2de leveringspoging. De UTP-kabel is heel stug maar wellicht omwille van de aangekondigde eigenschap 'geschikt voor buiten'.
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES