Gelukkig met de bestelling

Dag Schone Mensen, pakje goed aangekomen, zeer Royal, ben zeer blij. En echte aanrader jullie Winkel en Service, het Beste voor iedereen en Bedankt

Super snel geleverd!!!!

Niet zo tevreden

Het is een heel kort kabeltje maar dat leek niet zo op de site

Niets negatiefs kunnen vinden. Uitstekende service

Voldoen aan het beloofde.

Prijs, kwaliteit en snelheid prima

Op de geleverde kabelgoten zaten allemaal plakkers welke lijmresten achterlieten. Jammer, want als je geen terpentine oid bij de hand hebt, kun je er speciaal voor weg om schoon op te leveren.

snel makkelijk en adequaat

je kan alles snel en gemakkelijk vinden . wel even goed lezen wat er staat wand alle producten volgen elkaar op

Snelle en correcte service

Gisteren besteld, vandaag ontvangen zoals beloofd. Geen enkele negatieve aanmerking te maken.

Gemakkelijk te bestellen

Goed ingerichte webshop met perfecte zoekfunctie. Levering van het bestelde product op de opgegeven tijd en in goede staat ontvangen. Top geregeld.

100meter CAT6 6.2mm buitenkabel besteld en netjes naar 2dagen stonden ze op de stoep met de kabel.

Snel en volledige levering

Tevreden!

Vlotte afhandeling van de bestelling en levering

Zeer correcte afhandeling - levertermijn werd aangehouden.

Snel en goed bezorgd

100 procent tevreden

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Voldoet geheel aan mijn verwachting

Niks ontvange

Eerste dag na verzending langs het oppikpunt geweest, niks daar. In de track en trace code is het pakket niet ontvangen

Klantonvriendelijkheid ten top

Direct gebeld nadat ik erachter kwam dat ik een Mini HDMI kabel had besteld ipv Micro, dit wordt direct beantwoord met een rekening. Telefonist geeft aan dat hij het ook niet begrijpt maar dat ik geen andere keus heb dan retourkosten te betalen, of ze storten geld op mijn account en moet ik een nieuw product kopen. Onwijs klantonvriendelijk. Ik stuur het wel terug en bestel bij Coolblue of Bol waar men beter begrijpt wat klantvriendelijkheid betekend.

Gewoon super.

Is binnen 24 uur geleverd en de producten zijn top tegen een faire prijs.. Had beeldproblemen met mijn 4k tv. Zijn nu opgelost.

Erg veel aanbod en goed service

Door het grote aanbod kon ik alle benodigde kabels voor mijn nieuwe entertainment systeem vinden. Van audio en beeld tot netwerk kabels. Kwaliteit is uitstekend en voelt erg degelijk aan.

super

De eerste zending is zoek geraakt. Na contact met Allekabels is er een nieuwe zending aangemaakt en direct verzonden. Chapeau. Dat vind ik service

Artikelen prima beschrijvingen wel heel summier

De artikelen zijn prima, echter vindt ik bij elk product niet 1 x een goede gebruiksaanwijzing. Zeer kort niet in het Nederlands, kort om zoek het maar uit. Batterijen liggen voor de hand, echter hoe om te gaan met een power bank, welke aansluiting heb je voor wat nodig?? Zo ook de universele kabel, beschrijving is niet in terug te vinden hoe of wat plus om de mee geleverde stekkers staat niets op van wat wat is. Zal niet gauw weer een bestelling doen, ronduit een slechte ervaring

Allekabels is aankopen waard!

Goede producten en leveren wat ze beloven. Lekker snelle levering!

eenvoudig, snel en compleet

voor het eerst hier besteld. een positieve ervaring. ik kan mij aansluiten bij de vele goede reviews.

Alles klopt

Snelle bezorging, prima materiaal!

Goed product en snelle verzending

Matig

De aanwezige schroeven en bouten pasten niet.

Spijtig van de onjuiste leveringsvoorwaarden door PostNL

Hoewel PostNL aankondigen - bij hun officiële leverings-informatie - 'bij de buren' te zullen afleveren in geval van niet thuis, werd deze regel niet toegepast en moest ik de dag nadien de hele dag thuis zitten wachten voor de 2de leveringspoging. De UTP-kabel is heel stug maar wellicht omwille van de aangekondigde eigenschap 'geschikt voor buiten'.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES