super!!

Ontzettend duidelijke site en supersnelle levering.

prima service en snelle levering

Pri-ma.

Prima. Prima. Prima. Prima. Prima. Prima. Prima. Prima. Prima. Prima.

Uitstekende assortiment en goed navigeerbare website website

Leveringen altijd snel en in goede orde ontvangen. De bestelde produkten doen tot nog toe alles wat ze behoren te doen.

Snelle levering, prima artikelen

Snelle en correcte afhandeling!

Altijd goed en snel

Ik heb nu een aantal keren diverse spullen gekocht via deze website en dat is tot op heden altijd goed bevallen. De artikelen voldoen aan mijn verwachtingen en de levering is altijd binnen de aangekondigde termijn.

Snel,en alles in voorraad.

precies wat we besteld hebben

Gewoon goed

Uitstekende en snelle service!

Zeer duidelijke site. Makkelijk besteld, snel geleverd. Helemaal top.

Prima service, snelle levering

Groot assortiment, goede prijs, snelle levering

snelle en goede levering

was gewoon goed

Ik heb een laadapparaat bij u aangeschaft

Ik kan doen wat ik kan maar als ik het apparaat inschakel en de charge instel en daarna de 9 v blok erin plaats kan ik wachten zolang ik wil maar de batterij wordt niet opgeladen.Graag een reactie in deze.Mvrgtn:

Flauw

Beloofde reclame van voor 21 hr besteld dag er na thuis klopt niet,als je dan vraagt waarom het bestelde product er nog niet is na 3 dagen krijg je bericht is als gewone post verstuurd en dat kan langer duren,kon dan evenzeer het product gewoon gekocht hebben ipv bij hun

TOP SERVICE!

Had verkeerde keuze gemaakt van een artikel, ruilen was geen probleem! Zeer snel geregeld!

duidelijke productlijsten, vlotte afhandeling

Fijn om mijn gewenste product na goede ervaring nog weer aan te treffen en voor een prettig gereduceerde prijs.

Goed spul snel geleverd

Alles top

Kabels nog niet kunnen uittesten, maar ziet er kwalitatief product uit en snelle levering

als je het niet kunt vinden, ga naar allekabels.nl

het zijn de kabels die je zoekt, en niet ergens anders.

Snelle levering en je krijgt waar voor je geld

Werkt zoals omschreven. Perfect.

Grandioos

Correct en goed geholpen de zending was perfect en op tijd bezorgt vandaar de 9.

Snel!!!

Bestelling perfekt afgeleverd!

Hoewel het maar een kleine order betrof alles prima!

Very good

Very good

Informatie gebrekkig

Ik zocht voor mijn Renault Clio IV een usb aansluiting op de sigarettenaansteker. Ik kon helaas geen omschrijving vinden, waardoor ik een verkeerde type heb besteld. Deze past niet, balen... Voortaan ga ik naar de onderdelenspecialist in mijn stad.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES