goede service

Kan geen slechte woorden vinden

Snel en goed verpakt.

We hebben een staande ventilator besteld. Die was snel geleverd en in z'n geheel aangekomen. Wij hebben er al plezier van gehad.

Ruim assortiment en snel in huis

Hebben een ruim assortiment en had wat ik nodig had snel gevonden. Daarnaast is de prijs ook goed en je hebt het snel in huis. Wat mij betreft een aanrader.

Supersnelle levering!!!

Vroeg in de avond de materialen besteld en zoals Allekabels.nl beloofd, de volgende dag in huis. Mijn televisie begon storing in het beeld te geven en op aanraden van een kennis zou de coax kabel vervangen moeten worden. Deze was inderdaad al oud en door het 4G netwerk niet meer goed genoeg. Het merk Hirschman werd aanbevolen. Dus nieuwe kabel en connectoren besteld. Wat een verademing, weer super televisie kijken. Allekabels.nl doet wat zij beloven!!!

Makkelijk

Makkelijk kiezen, snel geleverd, geen poespas.

Het artikel voldoet aan de verwachting. De levering NIET. Alle kabeld meld dat het pakket opgehaald is, maar de volgende dag is het niet afgeleverd op het afleverpunt. Dit volgens de postnlapp. Hiervan krijg ik pas een dag later het bericht dat het afgeleverd is en opgehaald kan worden.

Correct en snel , goede prijs voor het product

Goede advies, snel levering.

Prettig

Snelle en duidelijke service

Super snel en goed

Wat later op de dag besteld, maar toch de volgende dag geleverd.

Super snelle levering

Op zondag middag besteld en al gelijk maandag ochtend netjes in huis en zeer degelijk verpakt.

fantastisch bedrijf, snelle levering en degelijke producten.

Service sneller dan het geluid!

Op zondagmiddag bestelde ik een artikel dat op dinsdagmiddag geleverd zou worden. Op maandag ochtend om 9.15 uur kon ik het al afhalen bij het door mij gekozen afhaalpunt. Alles werkt prima, artikel voldoet aan mijn verwachtingen.

Gekregen wat ik wilde hebben

Bestelling snel en correct geleverd gekregen

Top!!

Enorm assortiment, bestellen en betalen gaat snel, eenvoudig en de levering met de snelheid van het licht, kan niet beter!

Bestelling en assortiment uitstekend

Het assortiment is prima en ook het bestellen gaat soepel. Helaas kon de beloofde aflever tijd niet gehaald worden omdat de gebruikte verzend partner dit niet kon waarmaken

Goede en Snelle service

Het werkt goed en was de volgende dag al binnen. Een super snelle service.

Groot assortiment, snelle levering

Levering goed bezorgd, echter een dagje later dan werd eerst aangegeven. Verbeterpunt.

snelle levering van de kabel die je nodig hebt

Inmiddels meerdere bestelt via allekabels.nl altijd de volgende dag in huis en de kabels zijn super goed. Heel veel keus in verschillende kwaliteiten vinden wij erg prettig

In alle opzichten perfect

Snelle, nette en goed verpakte levering. Afgeleverd op de afgesproken tijd, kortom tópservice.

Zondag besteld, maandag in huis!

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES