Pluspunten
Geweldig groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen
Pluspunten
Alles prima
Pluspunten
Duidelijke, overzichtelijke website. Snelle levering AANRADER!!
Pluspunten
Snelle levering. Goed en stevig verpakt. Prettige communicatie via de mail over de status van de levering.
Verbeterpunten-
Prima geregeld. Handig dat de kabel in de brievenbus geleverd kan worden.
Pluspunten
Snel!
VerbeterpuntenFaktuur per mail sturen.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenWebsite niet overzichtelijk. Betalen voor PayPal Retour niet gratis
Pluspunten
Eigenlijk alles! Uitgebreide keus, snelle levertijd, overzichtelijke site enz. enz...
VerbeterpuntenNever change a winning team!
belooft snelle levering: vandaag besteld, morgen geleverd. is absoluut niet het geval!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Pluspunten
Genoeg
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Goedkope UV zaklamp die werk om mijn fotografie experimenten te testen. Erg blij mee!
Pluspunten
goed produkt voor goede prijs,prima bezorger.alles op afgesproken tijd !!
Verbeterpuntende handleiding (zowel in nederlands als in het frans ) bij deze ventilator blijkt als je hem in elkaar wilt zetten veel te beknopt en daardoor echt helaas onduidelijk.de fotoos in handleiding zijn te klein en onscherp en helpen dus er niet bij.
Pluspunten
goede online winkel. Snelle levering en goede prijs / kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Verzendkosten aan de hoge kant.
Pluspunten
Nog geen negative punten kunnen ontdekken tot op heden bestellingen volgens aanvraag afgehandeld.
VerbeterpuntenVooral doorgaan
Pluspunten
Al circa 3x besteld en alleen maar positieve mening over snelheid en kwaliteit en hoeveelheid in assortiment
Pluspunten
Bestelling redelijk vlot geleverd. 1 Dag later dan aangegeven. Waarschijnlijk door het slechte weer.
VerbeterpuntenHet bestelde voorwerp was al snel kapot. De verdraaibare houder voor een mobiele telefoon in de auto bleek minder verdraaibaar dan gehoopt. Helaas!
Pluspunten
Lekker makkelijk en super veel keuze.
Pluspunten
niet veel......
Verbeterpuntenik had kabel bestelt en zag later dat deze 1 tot 2 werkdagen geleverd zou zijn want ik had dus al bij hun een nieuwe kabel bestelt en een ticket aangemaakt of ik hem kon anulleren die van 1 tot 2 werk dagendus ik belde uit goede moed van stuur hem niet op want dan heb je extra werk voor niks dus toen kreeg ik te horen dat ik de aller laatste had en gaf men aan dat hij die laatst bestelde kabel zal anuleren en die wat ik dacht 1 tot 2 werkdagen levertijd opgestuurd zou krijgen na een uur waren ze beide geanulleerd en moest ik dus gedwongen een dag langer wachten dacht ik oke prima dus ik bestel een nieuwe en nu zijn we alsnog 2/3 werkdagen verder en heb nog steeds niks........ na 6 keer bellen is mij probleem nog niet opgelost en het geld dat ik hoor terug te krijgen is voor de helft betaalt SLECHT BEDRIJF na 3 weken nog geen stap verder!!!!!!!!!!!!!
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES