via de telefoon advies gevraagd om de beste kabel te zoeken voor het aansluiten van de beamer.
Het bestelde was goed en keurig verzorgd. Maar ik had een bericht gestuurd maar geen reactie daarop ontvangen. Noppes, terwijl er wat anders wordt beweerd en dat is heel slecht van dit bedrijf, dat tast het vertrouwen aan.
Goeie prijs/kwaliteit verhouding. snelle verzending. Reactie op gebruikersvragen zou iets sneller kunnen.
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot uw bestelling. We hebben u reeds een bericht laten toekomen op het bij ons bekende e-mailadres. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Revisión original
Via het webformulier een productvraag gesteld. Helaas na een aantal weken nog geen reactie. Nog een 2e poging gedaan maar ook daar geen reactie op helaas.
snel , redelijk met prijs tov de rest online winkels , top service
Gewoon zo doorgaan!
Top bedrijf
Ik heb mijn bestelling de volgende dag. Ik was het vergeten dat ik nog een tegoed bij hun had, maar ze hebben het netjes van het totaal bedrag afgetrokken. Ik vind het heel fijn om bij 'allekabels.nl' te bestellen.
De kabels werden door enige vertraging, wegens drukte, door PostNL in de bus afgeleverd. De kabels op zich zijn van goede kwaliteit zoals beschreven op de site. Ik ben er heel tevreden mee en het geeft mij alle vertrouwen om in de toekomst op deze site weer een bestelling te doen. Kortom, betalingswijze is goed, berichtgeving door e-mails te versturen voor de duidelijkheid van verzending is goed. Met andere woorden een tevreden klant!
Ben zeer tevreden goede service
Niets mis mee
snelle goede levering goede kwaliteit
Prima ervaring. Dmv veilige betaling de aankoop snel afgesloten. Direct de bevestiging via de mail met daarin het proces van levering. Via tussentijdse updates de bestelling snel ontvangen op het afgesproken tijdstip. Top gedaan.
Een goede ervaring. Kwalitatieve producten en een snelle levertijd.
Door een fout vanuit Allekabels is er een verkeerd adres op mijn pakketje geplaatst, hierdoor heb ik mijn pakket nooit ontvangen. Ik heb geprobeerd contact op te nemen maar heb toen geen gehoor gekregen. EDIT Na een slechte review geplaatst te hebben ontving ik opeens wel een antwoord. Dit contact was erg vriendelijk en behulpzaam, maar het is jammer dat dit pas gedaan wordt na een openbare klacht.
Revisión original
Door een fout vanuit Allekabels is er een verkeerd adres op mijn pakketje geplaatst, hierdoor heb ik nog niets ontvangen. Ik heb geprobeerd contact op te nemen maar heb geen gehoor gekregen.
Heel tevreden van
In verband kabel retour Hebben wij een mail gestuurd maar niks gehoord Dus kabel ligt hier waar wij niks mee kunnen T veenstra
komen klant niet tegemoet als de onduidelijkheid bij hun ligt
Na diverse winkels uiteindelijk bij alle kabels het juiste kabeltje gevonden. De volgende dag in huis
De hele bestelling en bezorging is vlot verlopen.
Ik vraag via mail een factuur en op een andere bestelling een retourbon. Op geen van beide geen antwoord gehad
goed geholpen, snel verzonden, goed op de hoogte gehouden
Op zoek naar specifieke elektronica stelt Alle Kabels nooit teleur
Snelle service !!
voldoende beschrijving en begeleiding om de juiste keuze te maken
Found the cable I was looking for at a good price and delivery was as promised. Highly recommend.
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES