Pluspunten
Alles is nagenoeg perfect . Er is 1 verbeter punt en volgens mij is dat simpel en ook perfect op te lossen. Even mijn situatie... Ik moest een audio verlengkabel hebben. Ik ga naar de plaatselijke leverancier en zie dat de kabel relatief duur is. Te duur in mijn beleving... Ik zeg tegen de winkelier via internet is dit aanmerkelijk goedkoper. Jawel zegt hij maar daar heb je meestal verzendkosten... en daar had hij een punt. Toch heb ik mijn opdracht aan jullie gegeven omdat het uiteindelijk ietsje goedkoper was. maar de 3,95 euro verzendkosten voor een enkel artikel dan zijn soms de verzendkosten nog hoger dan de kosten van het artikel. Voorstel? zie verbeterpunten of tips..!
VerbeterpuntenU zou het internetbedrijf ALLEKABELS erg populair maken als U met koeienletters kunt aankondigen VERZENDING GRATIS. Maar hoe dan? zou u misschien zeggen dat kost ons handen vol met geld. Dat HOEFT niet..! Als u gaat kijken wat uw kosten m.b.t. verzenden zijn kunt u uitrekenen hoeveel de prijs van het assortiment over het geheel omhoog moet. Dat betekend volgens mij een kleine prijsverhoging voor het artikel voor de klant maar het is wel verzendkosten vrij. Ik koop all over the world via internet maar dit zou in mijn beleving een voor jullie bedrijf een gigantische PLUS zijn.