Pluspunten
Correcte en snelle levering
Pluspunten
Ik wou 2 kabels. Ik kreeg 2 kabels. gene gezeur lekker simpel en volgende dag in huis, wat wil je nog meer?
Pluspunten
Met medewerker gebeld voor advies,Op Donderdag de kabels besteld Vrijdag morgen geleverd. Heb al vaker bestelling geplaatst, Toppy bedrijf
VerbeterpuntenZou geen punt kunnen bedenken.
Pluspunten
VerbeterpuntenZou geen punt kunnen bedenken.
Pluspunten
Al een paar keer wat besteld en elke keer kwam het aan binnen de tijd dat beloofd was.
VerbeterpuntenOp de site vond ik het een beetje lastig om de juiste kabel uiteindes te vinden. Het zou handig zijn als je gewoon van type X (male/female) naar Y (male/female) kan aangeven.
Pluspunten
Groot assortiment, lage prijzen, betrouwbaar en snel geleverd!
Pluspunten
snel heel snel top en kwaliteit spul
Pluspunten
Zeer correctie communicatie en afhandeling.
Pluspunten
Goedkoop en snel
Verbeterpuntenbestel kosten lijken mij zakelijk gezien wat overbodig.
Pluspunten
Snelle levering voor en al te dure prijs.
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Hebben bijna altijd wat ik zoek op gebied van kabeltjes, stekkertjes etc. Ook altijd ruim op voorraad!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Pluspunten
Het is erg goed georganiseerd en alles wordt heel goed gedaan daarom heb ik ook niks in gevult bij personeel en garantie omdat nooit een probleem heb gehad
VerbeterpuntenIk kan geen tips bedenken het is gewoon heel goed
Pluspunten
Klantvriendelijk als je opbelt. Levering op tijd.
Pluspunten
Alle denkbare kabels op voorraad. Ideaal.
Pluspunten
Fijne website, zeer ruim aanbod.
Pluspunten
Prima website gemakkelijk kabels te vinden Goede kwaliteit/ prijsverhouding
VerbeterpuntenGa zooooooo door
Pluspunten
Het klopt: ALLE kabels!
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ruim assortiment Betaalopties
Pluspunten
Duidelijke website . Reële prijzen Snelle levering
VerbeterpuntenGa vooral zo door
9 Mercuriusstraat