Pluspunten
Snelle levering en goede garantie
Pluspunten
Prima, afgeleverd door de postdiensten. Alles correct verlopen. Zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van Allekabels.nl en aanbevelen bij vrienden en kennissen Groeten, Gerard Schuurmans
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Beste heer Schuurman, We zien dat de bestelling is aangekomen. Via ons ticketsysteem hebben we u een bericht gestuurd om dit verder op te lossen. Met vriendelijke groeten Het Allekabels Team
Pluspunten
Prijs kwaliteit, snelle levering, verstand van zaken.
VerbeterpuntenVoor het bedrijf zelf weet ik niet, maar de geplande bezorgtijd klopt voor geen meter. Tussen 8.30-10.00uur leveren maar afleveren om 15.00uur daar zit wat erg veel uurtjes tussen. Weet niet of Alle kabels daar invloed op heeft!
Pluspunten
aangename website, grote keuze, goede prijs
VerbeterpuntenUw website allekabels.be geeft aan dat, wanneer er voor 21u wordt besteld, de levering gebeurt de dag nadien. Mijn bestelling werd op 1 februari verstuurd, en werd op 6 februari geleverd. Daar zitten 5 dagen tussen. Ik had het stukje ook dat weekend nodig dus ben ik op vrijdag nog in allerijl naar een winkel moeten gaan zoeken die het op voorraad had! ABSOLUUT geen positieve eerste ervaring met uw shop!
Beste heer Maes, Vervelend om te vernemen dat de levering vertraagd is bij de Post. Het is zeker niet in de bedoeling dat u in de problemen komt door een verlate levering. We hebben uw een bericht gestuurd middel ons ticketsysteem om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groeten, Het Allekabels team
Pluspunten
Snelle levering, zelfs bij een kleine bestelling. Kabels werkte goed.
VerbeterpuntenIk heb geen idee. 1 Bestelling gedaan. Geen contact nodig gehad. Nazorg en garantie ook geen betrekking.
Pluspunten
Uitvoerige hulp bij onderdeel zoeken
VerbeterpuntenNu : geen!!!
Pluspunten
Snel geleverd en lage verzendkosten ondanks pakket post.
Pluspunten
snelle levering, binnen 24u, Top!
Pluspunten
Na telefonisch overleg met uw medewerker ben ik tot bestelling overgegaan. Snelle levering van passende apparatuur. Prima dienstverlening.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
prima en snelle levering.
Pluspunten
Hoop keuze Snel besteld Snel geleverd Prima kwaliteit gekozen kabels
VerbeterpuntenHet is niet altijd duidelijk welk merk het betreft
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering!
Pluspunten
Functioneert zoals verwacht. Vlug en efficiënt. Meer moet dat niet zijn.
Pluspunten
Snelle levering, conform op site gemelde levertijd Supervriendelijk en behulpzaam aan de telefoon Zelfs op mail-beantwoording op zaterdagen
VerbeterpuntenIk stond redelijk lang (>5 min) in de wacht bij bellen, waarbij geen positie in wachtrij of tijdsduur werd vermeld.
Pluspunten
heldere website, eenvoudige bestelwijze.
VerbeterpuntenIk ben niet tevreden over de verzendkosten. Ik moest € 3,95 verzendkosten betalen voor 1 kabeltje wat vervolgens per briefpost verstuurd is.. Een kostbaar briefpostje dus.
Pluspunten
Flexibel en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelle levering, waarvan je tussentijds goed op de hoogte wordt gehouden.
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.