Pluspunten
Snel reactie
VerbeterpuntenMaak duidelijk op de site dat als je op Zat of zondag besteld dat je dan pas op dinsdag je bestelling hebt!!! Weet dat het niet aantrekkelijk staat maar is wel zo eerlijk.
Retouraanvragen goed behandelen en langer beschikbaar houden.
Beste Niek, Bedankt voor uw review. Wij zien dat u driemaal een retourformulier heeft aangevraagd. Wij zien het retourformulier correct in ons systeem staan, deze kan dus uitgeprint worden en verstuurd worden met de retourzending. U ontvangt van ons nog een e-mail met verdere instructies. Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team.
Pluspunten
Betrouwbaar, snel, goede service!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
snelle afhandeling en nette bezorging
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenMoest het pakket terugsturen, wat op zichzelf al zeer omslachtig werkte met retourformulieren aanvragen etc. Informatievoorziening van online klantenservice was zeer slecht met onduidelijke, tegenstrijdige verhalen.
Beste Luc, Bedankt voor uw review. Naar alle waarschijnlijkheid handelt het zich om een misverstand. In de mail waarin wij het voorstel doen om een korting in uw account te plaatsen, geven wij aan. Mocht u akkoord gaan de plaatsen wij een bedrag in uw account, wenst u toch te retourneren dan sturen wij u een retourformulier. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Pluspunten
goed en groot assortiment en snelle levering
Pluspunten
Snelle service en bij elke braag geven ze een goed antwoord.
VerbeterpuntenKrijg af en toe geen mail van jullie..
Geen idee of en wanneer je bestelling bezord wordt. Als je het product retour wilt sturen wordt het je erg moeilijk gemaakt, en als bedrijf krijg je geen geld terug, alleen tegoed.
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wanneer iemand zakelijk besteld geldt de wet kopen op afstand niet, een webshop hoeft dan een bestelling niet retour te nemen. Wij maken hierop een uitzondering en nemen de bestelling wel retour met als voorwaarde plaatsen van het aankoopbedrag in het bestelaccount. De volledige uitleg is hier te vinden: https://webwinkelrecht.nl/algemeen/geldt-de-wet-koop-op-afstand-ook-bij-bestellingen-%E2%80%9Cop-de-zaak%E2%80%9D/ Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Pluspunten
Heb ik niet echt voor het eerst besteld was verkeerd pakket terug gestuurd maar geen bericht ontvangen dat ze het binnen hebben. Telefonisch moeilijk te bereiken. Ik heb gebeld zat een half uur op de wachlijn heb de verbinding verbroken.
VerbeterpuntenTelefonisch ook goed bereikbaar zijn.en niet via de mail. Snellere terugkoppeling of pakket onvangen is. En de link boor retour kan je niet openen hier bel je over maar krijg niemand aan de lijn.
Beste heer/mevrouw Imrak. Bedankt voor uw review. Wij willen dit graag samen met u oplossen, echter met het opgegeven e-mail adres kunnen wij geen klantenbestand traceren.Hiervoor willen wij u vriendelijk verzoeken ons uw telefoonnummer te verstrekken. Het is tevens mogelijk om ons telefonisch te benaderen op 045-5717001 van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Op andere tijdstippen kunt U ons benaderen via het contactformulier. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar, ook in de avonduren. In afwachting van een positieve reactie, Met vriendelijke groet, Het Allekabels team.
Pluspunten
Er is mij een defect product geleverd. Na email contact is mij een nieuw product opgestuurd wat ik de volgende dag al in huis had. Klasse!!
Pluspunten
Snelle accurate antwoorden op vragen via de mail. Veel mogelijkheden, hulp en daarmee kansen. Een prima afhandeling. Top!!
Pluspunten
Een onbedoelde dubbele bestelling die is netjes geannuleerd en er is extra financiële mastercard moeite gedaan om de betaling te crediteren. Dat is perfect afgehandeld!
VerbeterpuntenNa een wat strubbelachtige bestelling is het ook zaak dat ook de administratieve handelingen gesynchroniseerd worden. Na 15 dagen is opnieuw een al eerder verzonden verzend bevestiging niet meer nodig nog een keer te verzenden. Het artikel was toen al lang en breed gemonteerd. En twee keer deze enquête voor n.a.v. deze bestelling is ook wat overdreven!
Pluspunten
* Snelle levering. * Snelle reactie op foutieve levering en vervolgens snel en goed opgelost.
Pluspunten
de service van dit bedrijf is heel hoog
Pluspunten
Voor de eerste maal een bestelling gedaan van een kabeltje dat bij ontvangst blijkt defect te zijn. enkele mails verzonden en op eenvoudige vraag werd de kabel op kosten van Allekabels vervangen. dat verdient een positieve evaluatie, nogmaals dank
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Nette behandeling, ook bij verstoringen/retourneren
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Indien er gebreken zijn met een aangekocht product dan wordt dit snel opgelost. Er werd in mijn geval direct een vervangend product kosteloos opgestuurd.
VerbeterpuntenDe mails voor status wijziging liep in mijn geval niet synchroon met de werkelijke status. Ik had het vervangende product al 1 week in huis en ontving daarna nog een mail dat de zending verzonden was op die dag. Dat is dus een foutje in het systeem. Ook ontving ik 2 mail achter elkaar voor de Beoordeling.
Pluspunten
Klantenservice is uitzonderlijk goed, heel hulpvaardig.
Pluspunten
snelle reacties op de gestuurde mail voor 22.00 uur besteld volgende dag 20.00 uur in huis helemaal goed
Verbeterpuntenals er een melding komt dat iets niet goed is dit eerder oppakken door direct actie te ondernemen en niet opnieuw het niet juiste artikel op te sturen wat in dat desbetreffende vak lag
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenafspraken nakomen
Beste heer Janje. Bedankt voor uw review. Wij zien dat het volledige aankoopbedrag netjes is teruggestort op uw rekeningnummer. Het product welke u heeft ontvangen was helaas defect, vanuit onze leverancier konden wij geen vervanger meer verkrijgen. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet: Het Allekabels team
Pluspunten
Snel geholpen met een goede oplossing. Mijn product werkt niet heb een nieuwe gekregen. Als deze het nog steeds niet zou doen kon ik ze beide retour sturen. Als het product het wel zou doen moet ik er maar 1 retour sturen.
Pluspunten
De bestelling en betaling ging zéér vlot. Toen stopte het.
VerbeterpuntenIk heb een bevestiging van mij bestelling ontvangen op 06/10/2015 om 14.40 u. Ik heb een mail gekregen op 09/10/2015 om 14.51 u dat mijn bestelling is verzonden; Op 13/10/2015 om 7.58 u krijg ik wéér een mail dat mijn bestelling is verzonden.. Een beetje vreemd dat de site vermeld dat indien de bestelling geplaatst is voor 22.00 u de bestelling morgen , dus 07/10/2015 geleverd zal worden . TOT OP HEDEN 22/10/2015 HEB IK NOG NIETS MOGEN ONTVANGEN . Of ik dit bedrijf aanbeveel , ik zal er eens over nadenken . Bestelling is na 22 dagen ( 28/10/2015 ) eindelijk aangekomen.
Beste heer Celis. Bedankt voor uw review. Allekabels wil dit graag met u oplossen. Op 09-10-2015 hebben wij in een ticket met TID nummer 235438 gevraagd of het juiste afleveradres is gebruikt. Hier heeft u aangegeven dat is correct. Hierna hebben wij gevraagd of u ons kunt laten weten of uw bestelling alsnog goed is aangekomen. Het kan namelijk voorkomen dat er een sorteerfout is opgetreden bij PostNL. Wij hebben de bestelling immers op 6 oktober verstuurd. Wij zullen in een ticket nogmaals contact met u opnemen en een passende oplossing aanbieden. Allekabels laat haar klanten namelijk nooit in de kou staan. Met vriendelijk groet, Team Allekabels
Pluspunten
Snelle levering. Goede klantenservice.
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.