Pluspunten
Alles over dit bedrijf heb ik als erg positief ervaren.
VerbeterpuntenGoed is goed, houden zo.
Voorspelde leverdatum klopt niet. Hoge verzendkosten.
Update 31-08: Beste Klant, Helaas hebben wij op ons vorige bericht nog geen reactie mogen ontvangen. Wij willen u dan ook graag verzoeken alsnog contact op te nemen, zodat wij deze kwestie samen kunnen oplossen. Originele reactie: Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zouden u graag willen benaderen om te achterhalen wat er mis gegaan is. Echter kunnen wij op basis van deze gegevens uw bestelling niet terugvinden. Wij willen u dan ook graag verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice, om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op 045-5717001. Ook kunt u een ticket sturen met uw gegevens, dan nemen wij contact met u op. In afwachting van uw reactie, Team Allekabels
Pluspunten
Na verkeerd iets besteld te hebben,kon ik het verkeerde terugsturen en kan het verschuldige bedrag toegeschreven op mijn account.
VerbeterpuntenSite is niet echt overzichtelijk en levering zou eventueel sneller kunnen.Maar de prijs van producten zijn lagen dan bij andere webwinkels. Maar ondanks dat raad ik dit bedrijf zeker aan.
Pluspunten
snelle afwikkeling goed verpakt s avond bestelt André dag in huis' klant vriedelijk
Verbeterpuntenzijn geen verbeterpunten ga zo door
Pluspunten
Mailtje met oprechte excuses voor een vertraagde levering.
VerbeterpuntenAutomatische voorraad beheer zodat je ziet of iets op voorraad is, en hoeveel er nog van op voorraad is zodat er rekening mee gehouden kan worden tijdens een bestelling.
Pluspunten
Correct en goed bedrijf.
VerbeterpuntenDe levering van mijn bestelling was correct verzorgd en zoals beloofd dezelfde dag verstuurd.
Pluspunten
reageren netjes op al je antworden corrigeren altijd netjes af op de fouten behulpzaam , kom zeker terug !
Verbeterpunteneerste x was snelle bestelling en was snel binnen de 2e bestelling duurt iets langer en heb het nog niet binnen ,
Pluspunten
Alles was gewoon geweldig ik sta er versteld van. Ik had een foute bestelling gedaan maar ik mailde de klantenservice en in een zeer korte tijd had ik al een positieve reactie en kon ik opnieuw een bestelling plaatsen. Zeker aan te bevelen en het produkt werkt ook naar behoren.
VerbeterpuntenNiks gewoon helemaal niks om te verbeteren.
Pluspunten
onmiddellijke reactie op mail. Correcte behandeling.
Klantenservice
Beste Henri, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zien in de tickethistorie dat er onenigheid is over de door u geplaatste bestelling. Wij willen u benaderen om de kwestie te bespreken en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zullen via ons ticketsysteem een verzoek sturen voor uw contactgegevens. Wij hebben er vertrouwen in dat deze kwestie naar tevredenheid opgelost kan worden. Met vriendelijke groet, Het Allekabels Team
Pluspunten
artikel vervangen, snel contact. goede service
hi als je met mastercard werkt dan gaat het geld de verkeerde richting uit ik ben nog inafwachting van mijn product als ik mijn product nog binnen krijg en ik wil nog iets bestellen ga ik dat via paypal doen ze hebben mij toch even links laten liggen 2maal bevesteging van mijn bank moeten sturen allekabels is in geleen en mijn 10.75euro gaat naar amsterdam ik vermoet dat daar het hoofdbeuro is waar jullie met werken ,zo groetjes als mijn bestelling in orde komt dan wil ik nog wel klant zijn rene vertommen
Beste heer Vertommen, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat het mis is gegaan bij de betaling via Mastercard. Wij werken inderdaad met een betaalpartner, namelijk Multisafepay. Vandaar dat het lijkt alsof het geld de verkeerde kant op gaat. In uw geval is er helaas iets mis gegaan in de koppeling tussen Multisafepay en ons, waardoor wij in eerste instantie geen akkoord voor verzending hebben ontvangen. Wij hebben dit na uw bericht uitgezocht en handmatig gecorrigeerd. Het maakt niets uit of u met Mastercard of Paypal betaalt. Dit is helaas een systeemfout geweest die kan worden betiteld als de uitzondering op de regel. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! Team Allekabels
Pluspunten
Snel en correctie afhandeling van order, vriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Professioneel en groot aanbod aan een goede prijs
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenAlles als pakket versturen, ook België! Zit al 5 dagen te wachten en nog steeds niets ontvangen
Beste Heer Tommy,Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben via ons ticketsysteem uitgebreid gecommuniceerd. Omdat PostNL of Bpost tot twee keer toe verzaakt heeft, hebben wij u volledig schadeloos gesteld.De keuze om zoveel mogelijk per briefpost te versturen heeft meer voordelen dan nadelen. De score voor briefpost is zelfs nog iets beter dan bij pakketpost.Onze excuses dat het bij uw bestelling mis gegaan is. Wij hopen dat de geboden oplossingen naar wens zijn.Met vriendelijke groet,Team Allekabels
Pluspunten
sneller reactie en flexibele oplossing
Pluspunten
Makkelijke site ,Snelle levering, perfecte service.
Verbeterpunten? geen
Pluspunten
de klantenservice helpt je goed op weg de termijn die op de producten staat klolpt
Verbeterpuntengeen lange wacht termijn voor producten, hoe sneller hoe beter
Pluspunten
Zeer goede webshop Had hier eindelijk gevonden wat ik al lang zocht. Zeer snel antwoordt op uw email,vindt ik zeer belanrijk. Ik heb hier zowat aan het rond neuzen geweest en de prijzen zijn zeer aanvaardbaar,als ik nog iets zoek zal ik zeker met deze webshop vergelijken.
Pluspunten
Goede service en prima matetiaal
Pluspunten
Snelle service en bezorging goedkoop
VerbeterpuntenKan niet beter
Pluspunten
- Prima product (Tulp Splitter kabel #1283397) - Goede prijsstelling. - Zeer vriendelijke personeel (klantenservice)
VerbeterpuntenToch een beetje teleur gesteld in duur tijd levering ! Eén volledige week via POSTNL (naar België). Besteld maandag 22/6/2015 pas aangekomen maandag 29/6/2015. Te laat dus voor familiefeest op 20/6/2015. Had bestelling op tijd geweest had ik 5 sterren gegeven.
Pluspunten
Snelle service. Groot assortiment.
VerbeterpuntenOok de verzendkosten vergoeden bij een retour zending. Ik betaal nu 3x de verzendkosten bij versturen van een vervangend artikel. Maak bij retourzendingen gebruik van een Antwoordnummer. Zelf blijf ik wel klant, maar zal jullie niet zo snel aanbevelen.
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.