S avonds besteld, de volgende middag in huis zoals aangegeven

S avonds besteld, de volgende middag in huis zoals aangegeven

Gewoon goed

Alles op tijd gekregen en qua prijzen super voordelig ! Ga er zeker meer gaan bestellen bij jullie ! Aanrader !

Prima, geen enkele klacht.

De aflevering kwam op tijd. Normaal ingepakt en niet in grote dozen... En de bel hangt. Dus het product bevalt uitstekend!

goede Prijs kwaliteit en snel geleverd

Op zoek naar een s/utp kabel hier uitgekomen en goede ervaring aan overgehouden. Top gedaan mensen.

Snel geleverd. Wel is sommig verpakkingsmateriaal alleen met een tang te verwijderen

Ook voor een kleine bestelling is het soepel verlopen.

Makkelijk bestellen volgende dag geleverd; eenvoudig zoeken en info met betrekking tot wat je nodig hebt is te vinden.

Snelle levering., complete set

Snelle levering., complete set, ideaal voor uitbreiding van aantal SATA poorten in Desktop PC

Een goede en snelle levering

Een goede en snelle levering , Het artikel is heel goed verpakt. Minder kans op beschadiging, kortom ben heel tevreden.

Goede prijs, snelle levering

Ik raad allekabels.nl zeker aan.

Niet wat ik had verwacht

geeft brandlucht

Snel geleverd, duidelijke website

Duidelijke website, bij UTP kabels fijn dat je ruime keuze hebt in lengtes en kleuren. Levering vond snel plaats.

Snel en goed

Levering snel en goed en ze hebben wat je zoekt! Goede producten! Mijn bestelling betreft in dit geval netwerkkabels. Veel keus en goede kwaliteit, tegen een goede prijs.

Goed product en snel geleverd!

Geleverd product als omschreven

snel en compleet

De levering was precies wat ik ervan verwacht. jammer dat 2 van de 15 lampen kapot waren. vandaar geen 5 ster.

Redelijke prijzen en vlotte levering

Als ik bij alle bedrijven en instanties een beoordeling moet invullen, kost mij dit veel (onnodige, kostbare) tijd. Deze uitvinding kost het bedrijfsleven alleen maar een hoop geld. Er moet nl. iemand worden aangenomen, om deze functie te vervullen. Verder wordt iedereen lastig gevallen met allerlei telefoonterreur, zoals energiebedrijven. Ik zou zeggen, afschaffen, werkt alleen maar averechts. met vr.gr.

Zoals gewoonte alles naar wens

Kwaliteit, levering, berichtgeving en servive zijn top. Geen opmerkingen

Keurig opgelost

In eerste instantie mijn bestelling niet ontvangen, gemaild met de klantenservice en toen kreeg ik m'n product!

Alles geleverd zoals besteld, leveringstijd top.

Kabels besteld via webshop. Alles volgens bestelling geleverd binnen 2 dagen geleverd.

Snel geregeld en thuisbezorgd

Uitstekende ervaring

Alles naar behoren afgehandeld.

Zie boven.

Duidelijke website, snelle levering.

Vlotte levering

Precies zoals het moet.

Alles goed en op tijd aangekomen.

uitstekend

snel

Prima vervanging

Deze kabel is gelijk aan de te vervangen kabel, ook qua dikte van het koper. Zou zelf wel willen zien dat er ook kabel met een dikkere kern te bestellen zouden zijn.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire