Snelle levering en goede prijzen!

Ik heb 2 kabels bij jullie besteld en deze werden heel snel bij mij thuis bezorgd. De kwaliteit is heel goed, en dat voor een eerlijke prijs. Bedankt!

uitgebreid assortiment tegen zeer schappelijke prijzen.

snelle en correcte verwerking van aankoop en snelle aflevering (binnen een dag).

Fantastische ervaring

Dit was bijj uitstek de allerbeste shopping ervaring die ik ooit heb mogen meemaken. Met tranen in mijn ogen openede ik het pakket en een glimmend en gloednieuw toetsenbord vondt ik in een zeer keurig net verpakt doosje. Dit zijn de dingen waar je als mens voor je bed uit komt. Dit zijn de dingen waar je als mens diep en zielsgelukkig van wordt. Het voelt gewoon alsof ik in de hemel ben nu. Kusjes, Menno

Alles kwam op tijd en in goede orde.

Super snel en handig

De artikelen waren snel en goed geleverd. Als ik weer kabels nodig ben, zal ik hier zeker weer bestellen. Bedankt!

Snel, goed en scherp geprijsd

Positief

Wisselschakelaar met Stopcontact. Precies wat ik nodig had

Ondanks de Coronaperiode snel geleverd. Makkelijke montage door duidelijke uitleg die bijgeleverd is.

Spullen lagen snel klaar. helaas kon postnl de beloofte niet nakomen.

Ik had de stille hoop dat de bestelde spullen de volgende dag kon gebruiken. Ik baalde echter dat ik een mailtje binnen kreeg dat de spullen op de postnl punt op tijd waren afgeleverd, maar bleek een fout te zijn en moest nog een extra werkdag wachten. Postnl is hierin de gene die niet goed functioneert. Voor de rest was alles duidelijk en snel.

Goede ervaring

Bestellen en volgende dag thuis plus goede traceerbaarheid van je bestelling

Gemakkelijk en stipt

Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Supersnel in huis.

Niets op aan te merken. Helemaal goed.

De helft is kapot van mijn bestelling doos was open

Jullie zijn geen moer waard en ik stuur alles terug

Snelle levering maar vooraf geen service en achteraf helemaal niet. Zeer slecht dus

Ik wil een verbinding leggen tussen mijn laptop en Dell monitor. Via de website formulieren probeerde ik informatie te krijgen over de juiste kabel. Geen enkel contact mogelijk. Ook telefonisch is bedrijf niet bereikbaar. Verkeerd product besteld. Retourzending aanmelden niet mogelijk. Portokosten moet je zelf betalen. Kortom zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Na enige tijd toch een reactie gehad. Na terugzending verkeerd bestelde product Snelle en volledige terugbetaling kosten en uiteindelijk ook een goed advies gekregen via de mail. Nu alles correct afgehandeld.

Slecht

Ik heb nog niets ontvangen

Goede kwaliteit en snelle levering

Zie boven

top service

top service snelle leverring

Prima service en kwaliteit

Vlotte levering en prima keuzes

De ene dag besteld de andere dag geleverd, ookal was het heel druk bij postnl. Zeer tevreden!

Easy and fast

Great selection

Hardstikke goed

Alles snel en op tijd

Zeer goede ervaring met allekabels.nl

Ik heb al vele malen spullen aangekocht bij allekabels de eerste slechte ervaring moet nog komen. Altijd alles netjes op tijd binnen naar mijn idee ook altijd waar voor mijn geld

Een datalek bij Allekabels. Gegevens klanten op straat!!!!!!

https://www.security.nl/posting/689120/Datalek+webwinkel+Allekabels_nl+raakt+vijfduizend+klanten WTF, WTF????!!!! Hoe kan dit in godsnaam gebeuren??!!

Snelle levering, voldoet aan de verwachting

Levering voldoet aan de verwachtingen

Correct product, correcte levertijd

Snelle levering, netjes verpakt.

Snelle levering, netjes verpakt.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire