Snelle levering.

Snelle levering. Wsch. heb ik een verkeerde lampje voor de naaimachine besteld. De lamp past niet in het huis van de naaimachine. Kleine fitting maar het glas gedeelte was te lang.

Goed en snel

Perfecte en snelle levering

Ook nog goede kwaliteit voor een lage prijs, klasse!

Makkelijk en snel

Kon uit het passende assortiment goed kiezen, pakket werd volgende dag netjes bezorgd

Top geregeld

Super fijne site, duidelijk, overzichtelijk, veel keus Dik tevreden

perfect

goedkoop als je het vergelijkt met de winkel (mediamarkt) en perfecte service

Netjes verzorgd geen lange bezorg tijd.super

TOP

snel geleverd

Accurate + snel

Overzichtelijk aanbod, goede prijs(in deze tijd) én snel.\ Zou wel fijn zijn om te kunnen overleggen met een deskundige, in deze tijd moet je zoveel thuis aanschaffen. Had snoer aangeschaft (verbinding modem-laptop) , kom erachter dat ik een Hub nodig heb en merk nu dat ik aansluitpunten tekort kom op laptop. Dus weer een bestelling nodig....dat is zonde van geld en tijd! Karin

Prijs kwaliteit verhouding goed

De belofte vandaag besteld morgen in huis wordt uitstekend nagekomen

prima, snelle levering

makkelijke bestelroute en zeer snelle levering

Snel, goed en compleet

Gewoon top.

Drama levering

tegenwoordig is het vrij gebruikelijk dat wanneer je een artikel bestelt het de volgende dag wordt geleverd (of misschien 1 dag later). Ik wacht nu al bijna een week op een kabeltje. Wanneer je contact opneemt met Allekabel krijg je te horen dat PostNL het drukker heeft dan normaal door Corona. Wanneer ik naar de reviews kijk leeft dit probleem al veel langer en wordt er niet naar de (klagende) klant geluisterd. Hoe kan het dat het Bol.com, Coolblue of Amazon wel lukt? Slechte service!!

Snel en kwaliteit

Snel en kwaliteit

Simpel en snel besteld en betaald.

Zie hierboven.

vlotte afhandeling en een prima klantenservice.

goed geholpen met het zoeken van een bepaald artikel door een van uw medewerkers.

Goeie bestelling

Alles zat erin en was netjes en zorgvulig verpakt

Alles zat erin en was netjes verpakt

snelle en goede levering

besteld adapter was precies zoals omschreven., werkt perfect op de crosstrainer.

"SUPER" tevreden

Snelle levering en volgens mijn verwachting....TOP...!!

Ruim assortiment, snelle verzending

Alles wat ik nodig had snel geleverd. Zeer goede service!

scherp geprijst, snelle levering

scherp geprijst, snelle levering

Snel en goed

Ze zijn vriendelijk en snel en goed. Goed verpakt en verzorgd. Top dus, gewoon zo door gaan.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire