Fijne kabel leverancier die ik zakelijk en privé ken en op beide vlakken dezelfde service. Gewoon top.

deugdelijk materiaal ontvangen, en snel

Goed assortiment

Uitstekende 3 meter lange hdmi/micro-hdmi-kabel besteld. Zo'n uitgebreid assortiment kabels vind je niet op veel andere plekken.

Ik heb een IP/HDMI converter gekocht en deze was zeer snel binnen. Prima product, simpel te installeren.

Vlot en goed

Duidelijke site Makkelijk te bestellen Direct informatie over de levering van het product Dus een aanbeveling voor anderen

prima bedrijf

Ik vind dat er goed terecht kunt en goed geholpen word. Het ging de laatste keer fout maar dat was mijn schuld omdat ik niet wist dat er een USBc bestond. Maar daar heb ik ook weer uit geleed.

Hele goeie onlinewinkel !!

Na een telefonisch perfect advies de bestelling geplaatst. Volgende dag geleverd, geweldig.

Snelle levering, product precies als omschrijving . Niet duur en goede kwaliteit!

Onbetrouwbaar en maakt het niet waar

Slechte ervaring met dit bedrijf. Voor een cadeau aankoop gedaan bij dit bedrijf. Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Bestelling gedaan op dinsdag ruim voor 22:00 uur. Volgende dag geen bericht over verzending. Navraag per email en het blijkt dat het niet is verzonden en op woensdag wordt verzonden. Op donderdag nog steeds geen bericht. Per email gevraagd hoe het zit, geen antwoord. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar omdat het druk is. Druk is in mijn ogen, geld verdienen of je moet heel veel klachten hebben... Geen idee waar de bestelling blijft, maar je kan bijna net zo goed op Aliexpress bestellen, want het is veel goedkoper (exact zelfde producten) en levertijd is blijkbaar net zo lang. Na een aantal weken heeft Allekabels mij benaderd met uitleg en een oplossing. Ze waren bereid om het geld terug te storten maar aangezien ik het product al inmiddels had ontvangen heb ik hier vriendelijk voor bedankt. Daarnaast hebben ze mij uitgelegd welke stappen er zijn genomen om de service te verbeteren. Dat zie ik als een bevestiging dat het niet in orde was, maar tevens als een goede verbeter actie. Als het goed gaat, dan volgen nieuwe positieve beoordelingen vanzelf. Wie weet bestel ik nog eens wat bij dit bedrijf om te kijken of ze het idd waar gaan maken.

Slecht

Een week wachten op mijn spullen beetje lang

Snelle levering van bestelde artikel

Toetsenbord besteld, niets moeilijks, maar Allekabels doet precies waarvoor het bedoeld is: snel het bestelde leveren.

uitstekend

uitstekend

Topper

Aansluiten en direct alles goed,zoals bedacht.

Geleverd volgens de bestelling, en snel.

Geleverd volgens de bestelling, en snel.

Prima geholpen met de juiste kennis

Snelle levering,

Ik had wel een zwarte besteld maar kreeg een witte toegestuurd.

Duidelijke website Supersnel Verzonden

Goed artikel een dag na bestelling in mijn bezit.

Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering goede klanten service

Goed geholpen. Retour formulier is wat lastig te verkrijgen. Telefonisch goed geholpen. Goed assortiment

snel, overzichtelijk en verzorgd.

Om te betalen moest ik even mailen en ik werd snel geholpen op een vriendelijke manier. Materiaal is ook prima.

Goed product goede prijs goede levering

zeer snelle levering

Al na 1 dag had ik de kabel in huis. Prima service.

Kon snel mijn product vinden. Doet wat het moet doen, snelle levering. Ik ben een tevreden klant!

een goed product dat heel snel is geleverd.

Heel positief. Een duidelijke website, snelle en correcte verzending.

Zeer duidelijke communicatie

Ik heb het als prettig ervaren, product werd snel geleverd en de communicatie was duidelijk vanuit allekabels.nl.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire