Laden reviews...
1 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb de kabel gekregen die ik wilde hebben en snel.Goede kwaliteit Goed verpakt.
8 October 2023
Frederik
lelystad
Goed ga zo door
Amin
Heerenveen
Beloofde bezorging de volgende dag is niet waargemaakt. Op vrijdagochtend besteld, bezorging door post.nl pas op maandag!!!!
Beveelt niet aan
Wilma
Boxmeer
Goede ervaring, snel en niet te duur geleverd.
Ruud
Utrecht
Prima service mooi bedrijf. Proffesioneel
Hennie
Zevenaar
goed assortient en correcte levering
Jaap
Rotterdam
Snel geleverd en prima kwaliteit
Harry
Harderwijk
Goede site, goede snelle levering
4 October 2023
goed product
2 October 2023
Twan Baltessen
Horst
gemakkelijke website en vlugge levering! TOP
30 September 2023
Mieke (maria) Van Hove
Melsele
Binnen enkele uren kreeg ik de maten door van de led trafo. Die afmetingen pasten is de nauwe beschikbare ruimte. Na bestelling binnen 24 uur in huis, geïnstalleerd en weer licht
30 September 2023
Eric
Zoetermeer
Voor de installatie van een compleet nieuw netwerk in bestaande woning alle benodigde UTP CAT6 kabels in diverse kleuren besteld. Werd keurig de volgende dag geleverd. Kabels zijn van goede kwaliteit. Klant blij en klus met succes uitgevoerd!
29 September 2023
HJB
Arnhem
alles ging goed en snel
jon
Amersfoort
Wil
Edam
Acheter sur internet, c'est payer chez des personnes que vous ne connaissez pas... donc un suivi est intéressant,... faute de quoi nous sommes en questionnement (mon colis va t'il arriver ?) "Mais ou reste ils ? le colis devient une source de questionnement peu agréable Merci de m'avoir lu Ik heb mijn kabel ontvangen! het was een beetje lang ( vergeleken met sommige ) Kopen op internet is betalen met mensen die je niet kent ... dus een vervolg is interessant, ... anders zijn we in kwestie ( komt mijn pakket aan? ) "Maar waar zijn ze? het pakket wordt een bron van onaangename vragen Bedankt dat je me hebt gelezen
Philippe Reip
Corbais
Veel keuze uit verschillende stekkerdozen. Goedkoper dan andere websites en snel verzonden.
25 September 2023
Fred
Vleuten
Snelle en correcte leveringen.
24 September 2023
Sjef Beset
Well
Als ze het hier niet hebben, hebben ze het nergens. Het is de eerste plek waar ik heen ga als ik een gewone of ongewone kabel nodig heb. En ook voor randproducten rondom kabels hebben ze alles wat ik nodig heb. Wat allekabels.nl perfect zou maken is een retourneersysteem met een retourneersticker die al in de doos meegestuurd wordt
23 September 2023
waar voor mijn geld
22 September 2023
jos Klein Reesink
Doesburg
Het product en opgevraagde retourformulier mee in de doos teruggestuurd. Na 5 weken nog steeds het bedrag niet ontvangen.
Beveelt niet aan
Vanessa
Pijnacker
Heel vervelend om te lezen. Excuses voor de gang van zaken, dat had veel soepeler moeten gaan. Graag komen wij met u in contact om dit te bespreken, we hebben u reeds een bericht laten toekomen bij het ons bekende emailadres.
Met vriendelijke groet,
Het Allekabels team
Besteld en enorm snel geleverd! Beter kan niet, proficiat!
Miel
ANTWERPEN
Het onderdeel wat ik nodig voor mijn PC werd snel en in goede conditie geleverd en paste naadloos in mijn systeem.
Robbert
Schoonhoven