Eerlijk en correct

Heb al verschillende producten besteld bij jullie en altijd op de geplande datum ontvangen. correct in de garantie

Supersnel en voldoet aan alle verwachtingen

Ik had een aantal kabels nodig voor in huis en kreeg, zelfs rond kersttijd, alles keurig op tijd binnen. Deze waren robuust en van goede kwaliteit.

Top service altijd snel en vriendelijk

Aantal keer dingen hier besteld en nog nooit een slechte ervaring mee gehad. De snelle bezorg service is zeker een plus als je halverwege een project zit en een kabeltje mist.

Vlotte afhandeling. Dag later alles in huis en zelfde dag aangesloten.

Prima service en snelle levering

Na ontvangst van de stuk artikel goed geholpen en prima afgehandeld. In achtneming van de drukte in de bezorging snel geleverd

Zeer goed,een dikke 10+

Perfecte en tijdige leveringen

Goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering. Ben tevreden .

Goeie kabels etc

Top bedrijf allekabels op voorraad en supersnel geleverd.

gewoon goed zoals het moet

gewoon goed zoals het moet

Prima producten, langzame levering

Ik had een levering bij allekabels met ordernummer 9616312. Producten zijn prima, levering duurde alleen 2 weken ipv de volgende dag. Was jammer, verder zou ik ze altijd van harte aanbevelen.

Altijd snel en goed geholpen

Prima bedrijf snelle levering!

Had mijn bestelling geplaatst, andere dag in huis keurig verpakt en super blij mee

Groot assortiment, snelle levering

Overweldigend aanbod en super snel geleverd tegen prima prijzen. Koop al mijn kabels en stekkers via deze site. Aanrader!

Goede kabels, snel bezorgd

Precies wat je wil, snel de goede kabel! Verpakking was precies groot genoeg en dus ook geen onnodig grote dozen. Verder goed verpakt en de kwaliteit is ook goed

Snel antwoord, snelle levering

Bij vragen wordt er snel gereageerd. Bestellingen worden snel verzonden. Meerdere bestellingen bij allekabels.nl gedaan, nooit problemen gehad met leveringen of kwaliteit.

Koop meteen het goede want retourverwerking is dramatisch

Per ongeluk verkeerde kabels besteld voor mac mini thunderbird moest mini usb zijn. Thunderbirds retour al drie weken nig niks gehoord

Prima kabel

Prima kabel, snel geleverd, kan goedkoper, maar de spullen die worden geleverd voldoen aan de verwachting. Bestelnummer: 9693173

correct en snelle levering

goede service en de juiste service

Een fantastisch bedrijf

Een fantastisch bedrijf omdat: Zij zeer snel leveren Zij alles degelijk verpakt leveren Zij fantastisch scherpe prijzen hebben Zij een goede omschrijving geven van produkten Zij eigenlijk alles op voorraad hebben Zij produkten leveren van degelijke kwaliteit Kortom een best wel uniek bedrijf waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen .En bij deze aan alle medewerkers fijne feestdagen en tot volgend jaar.

Primadeluxe

Uitsluitend goede ervaringen met Allekabels; goede kwaliteit spullen, op tijd geleverd!

Snel en goed!

Snelle levering en twee goede beugels ontvangen. Makkelijk te monteren, alles compleet. Ik ben zeer tevreden!

Altijd een snelle en efficiente behandeling van je bestelling !

Zeer goede producten en een snelle behandeling van je bestelling.

Geweldig bezorgd binnen een dag

Doen wat ze zeggen en binnen afgesproken tijd zelfs in kerst drukte

Altijd geweldige producten

Wanneer Ik een kabeltje, verloopstukje of ook maar iets van electronica nodig heb bestel ik dit altijd met veel succes bij Allekabels.nl. Snelle levering, goede service, en altijd goede producten. Bestelnummer: 9665207

Ik laat niet vaak een review achter maar when i do

Is het een goeie review want dat verdienen ze! Snelle goede service en verzending in toch meestal drukke dagen. Thanks!

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire