Snelle levering goede service

Meestal voor 22.00 besteld de volgende dag of een dag later je bestelling in huis.

Soepel

Allekabels.nl had een ruim aanbod met precies wat ik zocht. De bestelling ging vlot en het pakketje werd snel afgeleverd. Ook zeer tevreden met het product! Bestelnummer: 9527432

Compleet incompetent bedrijf

Ik doe een bestelling en de bevestiging blijft uit, betaling word wel afgeschreven. Vervolgens duurt het 10 dagen om een betaling te traceren voor dit bedrijf. Tijdens alle communicatie met de klantenservice schrijf je al meerdere malen dat je gewoon je geld terug wilt hebben. Nee, men stuurt dan alsnog het product gewoon op. Vervolgens kun je het weer gaan retourneren op je eigen kosten door hun stomme fouten. Uitgebreid over zitten e-mailen met de klantenservice, iedere keer weer een ander en stuk voor stuk lijkt het kwartje niet te vallen bij ze.

Snelle en betrouwbare 'online' winkel!

De volgende dag werd mijn bestelling geleverd met de producten die in nodig had. Alle bestellingen tot nu toe, zijn zo afgehandeld. Top!

Efficient

Product works perfectly

Snelle fijne service!

Duidelijke website een fijne klantenservice, maar vooral snelle levering!

Op tijd bestellen, de volgende dag keurig netjes in huis

Vanwege het algehele thuiswerken had ik 2 displayport-kabels nodig, zodat ik 2 externe monitors aan mijn dockingstation kon aansluiten. Hier gevonden, besteld en keurig een dag later in huis. Goede prijs-kwaliteitsverhouding, zeer tevreden met mijn uiteindelijke opstelling.

Komt beloofde levertijd niet na

Voor 2200 uur besteld, morgen in huis werd er beloofd. Dus niet. Ik koos de duurdere levering van allekabels vanwege de levertijd belofte. Achteraf had ik beter voor Bol.com kunnen kiezen

Ik miste schroeven maar werden gelijk volgende dag nageleverd!!

Ik heb verschillende soorten producten gekocht waaronder een tv beugel voor aan het plafond. Hier miste ik een aantal schroeven van maar nadat ik de klantenservice had gebeld (korte wachttijd!) werden de schroeven gelijk de eerstvolgende dag geleverd. Ook erg fijn dat het aanbod van de website zo breed is zodat je echt alles kunt vinden wat je nodig hebt m.b.t. kabels en elektra.

Wonderful!

I have brought multiple products from here , at first i thought it was all for bulk stock but its not! , honestly the prices, when it comes to cables such as internet or Usb , even Camera chargers from my experince they have all been super cheap and top quality for their prices. 10/10 would recommend!

Bijzonder gewoon erg goed.

Geweldig aansluitende producten. Zeer ruim assortiment voor verschillende behoeften tegen scherpe prijzen. Service en klantvriendelijkheid komt binnen de snelle levering tot uiting. Echt een top webshop.

Anbevolen goed en goedkoop

nog geen prolemen gehad, Akgun

Alles ging als planned

Mijn pakketje kom op tijd binnen

Een goeden web winkel voor alle je kabels

makkelijk gevonden en snel thuis bezorgd

erg prettig, ik vond wat ik nodig had en had het de volgende dag in huis en het werkte naar behoren!

Echt een perfecte en snelle verzorging van bestellingen

Ik heb regelmatig bestellingen bij dit bedrijf gedaan en kan echt zeggen dat men zeer snel en accuraat te werk gaat

Krijgen wat er beschreven staat en dus voldoet aan de verwachting

Zeer positief!

Snelle levering.

Snelle levering. Niet duur.

Altijd alles op tijd geleverd.

Zeer tevreden nooit problemen gehad en alles snel geleverd.Een pluim voor jullie.

Datalek: klanten staat in de kou. Ongehoord!

Blijf hier ver, ver vandaan! Na een hacker is mijn wachtwoord, mailadres, en meer gestolen bij Allekabels. Kan ieder bedrijf gebeuren, helaas. Maar Allekabels heeft maanden gewacht voor ze de klanten er eens over gingen informeren. Ik had de diefstal van mijn gegevens inmiddels zelf al ontdekt en was al een volle dag bezig geweest om schade te voorkomen. Nu zou je verwachten dat een bedrijf na zo'n incident alles doet om klanten tegemoet te komen, maar niet bij Allekabels! Er kon nog geen 5 euro kortingsbon vanaf! Ik kon ze juridisch aansprakelijk stellen. Dat heb ik dan ook gedaan. Samen met een advocaat nog eens een dag mee bezig geweest. Vervolgens wijst Allekabels de claim doodleuk af. Geen aantoonbare schade? Dan doen we niks voor je. Dat er een kans bestaat dat de hack mij in de toekomst nog schade gaat opleveren en dat het juridisch geheel juist is een bedrijf daarop aansprakelijk te stellen hebben ze geen boodschap aan. Illegaal handelen, zeer onfatsoenlijk handelen. Nog nooit door een bedrijf zo als afval benaderd. Blijf dus weg bij Allekabels! Ze verdienen het niet om nog een cent te verdienen daar. Schande!

Klantvriendelijk

De dienstverlening werkt en is goed.

Goede service, kwalitatief goed product en snelle levering

Wij hadden lange speakerkabels nodig, van 25 meter. Ik kwam bij allekabels uit. Bestellen was gemakkelijk en snel. Ik kreeg de volgende dag het pakketje al in huis en ik kon direct mijn de speakers gaan aansluiten. Het product was ook nog van goede kwaliteit voor mij. Kortom top!

Snelle levering goede kwaliteit

Goeie prijs/kwaliteit en supersnel geleverd.

correct, niets op aan te merken

Levering zoals aangegeven, snel, prima..

Een geweldig bedrijf.

Een geweldig bedrijf. Ik had een product besteld wat beschadigd was of misschien heb ik het verkeerd behandeld. Werd zonder probleem gecrediteerd en ik krijg mijn aankoopbedrag terug, en ik hoef het niet eens terug te sturen. +10!

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire