Snel en accuraat!

Zowel de bestelling als het product top.

Zeer snelle levering

Allekabels.nl doet wat het belooft.

Prima levering en kwaliteit

De site is makkelijk doorzoekbaar, snel bij het gewenste artikel! Bestellen is heel simpel en zoals beloofd de volgende dag in huis! Kwaliteit is prima en de UTP kabel zorgt voor een perfecte stabiele verbinding!

Snel en goede prijs/kwaliteit controle

Snel geleverd tegen een goede prijs

Prima website en snelle levering

Snelle levering en net verpakt. Ook de prijs is prima als he due vergelijkt met andere aanbieders.

Zoals het hoort...

Hoi, ik ben zeer tevreden hoe mijn bestelling is verlopen. Daar mogen anderen een puntje aan zuigen. Mooi op tijd!!

Beste prijzen en snelle levertijd

Allekabels.nl levert exact zoals ze aangeven. Geen lange levertijden, geen hoge verzendkosten en geen gedoe. Alles wat ik zocht bij elkaar aanwezig en volgende dag in huis zoals aangegeven. De prijzen zijn vele malen beter dan elders met deze service en kwaliteit. En zelfs bij elkele stuks zijn de prijzen zeer concurrerend. Grote aanrader en mijn leverancier vanaf nu voor alle gelijksoortige materialen.

Bestelling snel en goed verpakt bezorgd.

Prima en duidelijke website.

Overzichtelijke site,goede kwaliteit,goede prijs en snrlle levering

Fantastisch!

Eind van de middag een kabelgoot besteld en de volgende ochtend geleverd krijgen vind ik een hele prestatie gezien de omvang van het pakket.

Na bestelling kwam alles heel snel en netjes ingepakt. 8954757 Bestelnummer

Precies zoals beloofd!

Snelle levering in goede conditie!!

Eenvoudige site

Gezocht naar een ethernetkabel en als eerste en goedkoopste kwam deze site naar voren. De bestelling meteen gedaan en deze bestelling was er binnen no time. Site werkt eenvoudig en snel en je bestelling is zo geplaatst. Bestelnummer 8926624

Supersnelle levering

Goed verpakt en een zeer snelle levering. Top.

snelle service

Opnieuw bij mn laatste bestelling ontzettend snelle levering. Website is duidelijk. Verbeterpunten? even geen idee! Volgende bestelling weer bij Allekabels.

Kwaliteitskabel, snel geleverd!

Net optijd besteld voor volgende dag levering. Dan ga je er al een beetje van uit dat het een dag extra gaat duren. Kwam gewoon de volgende dag, top!

Prima service zoals je die mag verwachten van een webwinkel. Geen negatieve ervaringen en prima producten.

Prima webshop

Erg breed assortiment, daarom vind ik hier altijd precies wat ik nodig heb.

Zoals een kabel moet zijn: TOP!

Zeer snel en kwalitatief helemaal goed. Wij zijn zelf een professionele organisatie waarbij dienstverlening en kwaliteit essentieel is. Wij hebben dat ook bij Allekabels.nl ervaren.

Te laat

De volgende dag geleverd is een nep reclame duurt minimaal 4 dagen.

Goede kwaliteid, goede service

Aanrader! service producten en levertijd altijd top.

alles goed gegaan met de bestelling

snelle levering van wat ik besteld heb dus een ervaring rijker dus de volgende keer niet meer twijfelen en gelijk bestellen. bestelling was snel geleverd

Snel, duidelijk, uitgebreid speciaal assortiment, concurrerende prijzen.

Veel meer dan kabels, pracht bedrijf naar mijn ervaring.

(H)EERLIJK

Wanneer je krijgt wat je wenst, dan is er toch niets anders te willen (wensen)?!

Goed – goedkoop – en razendsnel

Ik was op zoek naar een (eenvoudige) koptelefoon en kwam uit bij Allekabels. Het bleek een prima beslissing om daar te bestellen: levering binnen een dag, goedkoop én goed! Zo goedkoop dat ik er maar meteen twee heb besteld, want hij wordt intensief gebruikt. (Bestelnummer 8866083).

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire