Op tijd en het bestelde geleverd

Op afgesproken datum en tijd en het bestelde materiaal geleverd

Goede prijs en snel geleverd!

Goede prijs en snel geleverd!

Snelle en juiste levering

Via een overzichtelijke webshop snel en voor hele redelijke ( laag ) prijzen de juiste onderdelen en kabels kunnen bestellen. Volgende keer weer !

Snelle goede levering

Ik werk voor een telecom provider en ben zeer tevreden over de kwaliteiten en snelheid van de levering! Ik stuur geregeld klanten door naar jullie website voor de aanschaf van kabels en andere benodigheden!

Snel geleverd, goed product

Ik zocht en vond wat ik nodig had op Allekabels: een telefoonkabel voor onze modem die ergens tussen geklemd en geknakt was geraakt. Niet te vinden in een fysieke winkel... Kabel bezorgd de dag na bestelling (in BE). Betere kwaliteit dan voorheen en het internet komt weer tip top binnen!

Geen refund mogelijk

Geen refund gekregen, moest verzending terugbetalen en nog niet alles terug krijgen, nu zit ik dus met een tussenstuk waar ik niets aan heb, fout besteld.

Snelle en verzorgde levering.

De website was overzichtelijk, ik kon snel mijn juiste artikel vinden. Het bestellen en leveren verliep zeer vlot.

Betrouwbaar

Omdat onze bestelling nooit afgeleverd was, hebben we gereclameerd. Christiaan die deze aftersales regelt, heeft gratis een nieuw product verzonden. Top

Tel. Gehad waarin alles perfect is geregeld.

Uitstekend contact gehad met alle kabels over het niet afleveren door post.nl Alles naar genoegen geregeld. Zal zeker weer gebruik maken van alle kabels

aflevering moet anders

waarom ontvangst met een handtekening vereist voor een bestelling van 12 euro? zorg voor ontvangst bij een pickup point van post.nl produkt is okee

Afbeelding komt niet overeen

Heb een laptopstandaard besteld. Op de afbeelding stond deze compleet afgebeeld. Na ontvangst bleek de arm-klem er niet bij te zitten. Bij controle op de site bleek deze er ook niet bij te zitten. Contact gehad en men kon geen arm-klem leveren. Ik mocht het onderdeel retourneren,. maar krijg/kreeg geen geld terug,. maar een tegoedbon,. omdat ik zakelijk besteld had! :( Als ik deze privé had besteld, dan wél. 05-05-2021 Vandaag ben ik keurig netjes teruggebeld en er is afgesproken dat er een creditnota komt ipv een tegoedbon! top opgelost!

Bestelling vuilnisbakken voor buiten

Alles is perfect verlopen. Bestelling werd de volgende dag al geleverd. De vuilnisbakken zijn goedkoop en decoratief (voor een vuilnisbak). Net groot genoeg om de grote vuilniszakken proper in weg te stoppen.

Echt aanrader

Top goed advies en snelle en perfecte levering tegen een goede prijs

Heel goed!

Vlotte levering en precies wat ik zocht.!!

helaas na verkeerd advies, geen goede service

Op advies van een vriendelijke verkoper van Klantenservice heb ik een adapter gekocht voor mijn sup-pomp. Hij adviseerde dit op basis van de specificaties die op de door mij toegestuurde link stonden. De adapter sloeg echter steeds af. De pomp doet het wel met de sigarettenaansteker van de auto, maar dus niet met de adapter die met het lichtnet is verbonden. Heel jammer. Om die reden wil ik het product terugsturen. Inmiddels krijg ik van vier collega's nu berichten met de vraag om technische specificaties te sturen. Dit zijn er niet, nooit geweest ook. Voor de vriendelijke verkoper was de informatie voldoende om mij de adapter te verkopen en nu krijg ik te horen dat ik de retourkosten zelf moet bekostigen omdat ik hen niet de gevraagde specificaties kan geven. Hmm... heel jammer!

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen.

Slecht wij hadden een stekkerdoos van 8 gaten besteld, kregen er een van 6 gaten . Geprobeerd te bellen kregen geen contact . Van narigheid hebben we hem nu gehouden maar wel te veel geld er voor betaald. We zijn terug gebeld en het probleem is heel erg netjes verlopen . We hebben een bedrag terug gekregen . Heel erg netjes opgelost . Zal zeker weer wat bestellen .

Geen kabels ontvangen

beste, Ik heb tot op heden nog niks ontvangen dus ik kan ook geen evaluatie geven over het product. Mvg, Laura

50/50 maar wordt wel 100 %

Helaas zijn de telefoon mapjes niet passend op mijn telefoon maar ik ga daar nog achteraan. Verder moet ik zeggen dat de bestelling hier supersnel was nog net niet dezelfde dag maar het scheelde weinig. Ik heb de iPhone 3 meter kabel gekocht en uiteindelijk een goeie sterke kabel met een sterke aansluiting die niet snel stuk zal gaan ik beveel dit ten sterkste aan

klantenservice niet bereikbaar

Mijn bestelling arriveerde defect. Ik heb herhaalde keren gebeld maar kreeg steds te horen dat het te druk was en dat ik later terug moest bellen waarna de verbinding werdt verbroken. Ik heb dat als onvriendelijk ervaren. na de beoordeling heeft leverancier kontakt opgenomen en heb ik snel een werkend apparaat ontvangen. Met vriendelijke groeten, J.J.Koenderink

Supersnelle service

Goed verpakt en supersnelle verzending.

Goed geregeld

Alles was prima in orde

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire