goed product snelle levering

heel snel bezorgt, ondanks dat ik eht op zondag hjad bestelt. klein verbeterpuintje. Kleinere doos gebruiken wanneer mogelijk. De doos was nogal aan de grote kant voor wat ik besteld had

Goed & snel geleverd

Barcode: 3SKABE5632367 terug komen, byj alle kabels

bestelling geretourneerd wegens gebrek aan compatibiliteit met mijn senseo en verzoek om terugbetaling. DE belofte van 24H / aps ook nagekomen, 3 dagen en niet 24H chrono erlandais livraison prévu le samedi, livree lle lunid, aucune notification d'heure de postnl , d'ou attente, sans rien voir venir, obligé de rester a la maison bezorging gepland voor zaterdag, bezorging op maandag, geen melding van postnl tijd, of wachten, zonder iets te zien aankomen, gedwongen thuis te blijven

• Nous recommanderiez-vous? Non

Hef Uzelf op.

Wanneer pers 8 maanden later bekend maakt dat er een hack is geweest stuurt het bedrijf een mail naar klanten dat het alleen om emailadressen en wachtwoorden zou gaan. Naam, bedrijfsnaam, IBAN, geboortedatum en adresgegevens zijn gelekt. U doet er beter aan het ondernemen aan professionals over te laten en Uzelf op te heffen.

Zoals altijd vlot en netjes geleverd

Besteld, betaald volgende dag al geleverd (hoeft van mij niet per se). Netjes verpakt, handtekening bij ontvangst. Keurig.

uitstekend

nvt

helemaal goed

gewoon goed, zoals het hoort

Zeer ruime keuze, misschien iets te weinig informatie voor de niet zo slimme mensen op het gebied van kabels voor computers, ik ben niet zo handig met computers dus heb ook geen ervaring met kabels, dus welke is goed genoeg voor hetgene waar ik het voor nodig heb. Verder snelle service en correcte afhandeling

Wordt goed geholpen en prima service

Bedankt voor het lekken van mijn gegevens. En daarna leugen op leugen te stapelen.

Voor iedereen die hier iets ooit gekocht heeft: je gegevens liggen op straat. Dit is al 5 maanden zo, Allekabels heeft hier bewust niet op gereageerd, daarna gelogen, daarna het probleem gebagatelliseerd en meer gelogen. Een bijzonder, bijzonder, bijzonder onbetrouwbaar bedrijf. 0 Sterren helaas geen optie, zou voor Allekabels wellicht een aparte score mogen worden.

Datalek ontzettend slecht gehandeld

Een datalek krijgen kan iedereen overkomen, het gaat er om hoe je er mee omgaat als je er 1 blijkt te hebben. Allekabels doet al maanden alsof er niets aan de hand is terwijl ze al een half jaar weten wat de situatie is. Ze doen niets, ze zitten vast in PR modus en gaan belachelijk slecht om met communicatie en hun klanten en de veiligheid van data.

goed en snel

Snelle levering en goede communicatie

Datalek verzwegen

Allekabels heeft een datalek verzwegen en nu het uit is gekomen wordt het gebagatelliseerd. Klanten zijn blijkbaar alleen belangrijk als ze geld in het laatje brengen.

Snel en correct

alles verliep vlot en als afgesproken

Prima kabel in mooi kleurtje, duidelijke site, snelle levering.

Klopt niet

Ik kocht iets en er stond bij gewicht 13 kilo, voor mij was dat heel erg belangrijk anders had ik het niet gekocht, uiteindelijk resultaat nog geen kilo. Ik weet niet of dat per ongeluk of expres is gegaan maar of onzorgvuldig of oplichters.

Ik kreeg wat ik vroeg

De adapter voldoet aan mijn verwachtingen.

Vlot verloop van de aankoop

Alles verloopt gewoon zoals voorzien. Binnen de tijd en goed en ongeschonden verpakt

alles top verlopen.

goede kwaliteit , snelle handeling.

1 week wachten voor een kapotte kabel

Ten eerste komen ze hun beloftes niet na bijna een week te laat mijn kabel binnen en geen track en trace code zoals ze aangaven. Vervolgens leveren ze een half kapotte kabel en verwachten ze dat ik nog meer ga uitgeven om hun fouten op te lossen. Nooit bij deze amateurs bestellen ben 10 euro kwijt voor een kabel die ik toch ga weggooien

Telefoonhouder was na 3 keer gebruiken kapot

Na 3 keer gebruiken was de telefoonhouder al kapot. Edit: Na contact te hebben gehad heb ik mijn geld + verzendkosten teruggekregen. Omdat ik al een andere had besteld. Afhandeling ging prima

Kabel werkt uitstekend. Kan nu met 2 beeldschermen werken. Heb goed beeld.

Snelle levering onder heldere condities

Op de site heb ik snel het juiste product kunnen vinden dat ook nog eens direct leverbaar was.

Wederom snel geleverd

Zoals eigenlijk altijd weer snel en keurig geleverd!

Snel en correct!

Een van de weinige die zijn belofte houd met snel levering.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire